Voksi

Varumärke
 1. IDA ISING (1)
 2. VOKSI (48)
Pris
 1. kr149
  kr2923

Voksi

Voksi har producerat deras kända Voksi-påsar sedan 1986. Påsens naturliga material gör den lämplig till alla slags väder. Den ser till så att ditt barn kan andas och sova tryggt utomhus i den svenska kylan. Påsen kan användas som bl.a. en åkpåse, sovpåse och lift, den kan också användas som en lekfilt eller skötunderlag, som du kan skydda med en tygblöja.

 • Namn: A-Z
 • Namn: Z-A
 • Pris: Högt-Lågt
 • Pris: Lågt-Högt
 • Bäst omdöme
 • Störst rabatt
Sida:
 1. Sida 1 av 2

Sida:
 1. Sida 1 av 2

Voksi – produkter av naturliga material

Företaget bakom denna stora framgång är norsk. Företaget och deras produkter är byggt på filosofien om att endast det bästa är bra nog till deras produkter och inte minst till våra barn. De är huvudsakligen kända för Voksi-påsen, men de producerar även kläder, täcken och sommar täcken i hög kvalitet. Alla dessa produkter har vi naturligtvis också hos Pixizoo. Er du i tvivel om vilken du ska välja så är våra kompetenta och duktiga medarbetare redo att hjälpa dig hitta den bästa lösningen till dig och ditt barn.

 

Voksi-påsen – barnfamiljens favorit med många användningsområden

Detta märke producerar många erkända produkter och har på senaste tiden blivit en fast komponent hos många barnfamiljer. Voksi-påsen är producerad i naturlig mjuk bomull, medan täckena i påsarna är gjorda i den finaste ull som ser till att ditt barn kan andas när påsen används. Kombinationen av de naturliga materialen gör att påsen är speciellt tillägnad det svenska vintervädret, men även de lite varmare vädren, då påsen kan behålla värme, men också transportera bort överskottsvärme. Det betyder att du som förälder kan känna dig trygg när din baby sover i vagnen. Ditt barn kommer sova gott och i en behaglig värme, vilket skapar trygga ramar för barnet genom att ge en känsla av stöd och närvaro.

 

Det finns olika storlekar och modeller

Det finns många olika modeller av den populära Voksi-påsen. Därför är det viktigt för oss att vi alltid är redo om du skulle behöva råd och vägledning. Det kan vara skillnad på vad de olika påsarna lämpar sig bäst till och det finns olika råd till hur du får ut det bästa av påsarna. Påsarna från detta märke är superpraktiska om man som många barnfamiljer är på språng. Många av åkpåsarna kommer med en bärplatta så att det är lättare för dig att transportera ditt barn medan det sover. Det är även skillnad på vilken sovpåse du ska välja beroende på vilken storlek på barnvagn eller sittvagn du har. Sist men inte mist är det viktigt att du är uppmärksam på ditt och ditt barns behov när du ska välja modell.

Påsarna från Voksi kan användas i många sammanhang. Påsen är perfekt och självklar att använda som åkpåse eller sovpåse till de mysiga familjeturerna. Den vill bidra till en trygg och skyddande miljö när ditt barn ska sova i barnvagnen eller liften. Påsen kan också användas som lekområde när den viks ut. Lekområdet kommer kännas välbekant och ombonat för barnet. En Voksi-påse är perfekt för nyfödda och upp till 3 års åldern. Därför är en påse en investering i ditt barns framtid, som kommer vara med till att ge ditt barn en trygg och skön sömn, oavsett om barnet ska sova inomhus eller utomhus.

 

Miljövänliga och naturliga material

Detta norska företag använder sig endast av de bästa materialen. Det är material som är miljövänliga och de stävar alltid efter att göra det minsta möjliga avtryck på miljön under produktionen. Till produktion av de populära åkpåsarna har de använt 100% ren bomull, den finaste ull och silkefibrer, som både värmer, isolerar och har fukttransporterande egenskaper. När kylan kommer värmer dunet, så att ditt barn inte fryser. Voksi framställer endaste produkter som kan ge ditt barn den bäste komforten oavsett väder. Det betyder också att alla material är godkända enligt Oeko-Tex standarden. När man har en liten så vill man gärna ha enkla lösningar. Därför at det perfekt att överdraget på din åkpåse enkelt kan tvättas i tvättmaskin på 60 grader. Åkpåsarna från Voksi fås i många fina färger som är inspirerade av naturen. Låt ditt barn sova i en påse från Voksi och få det bästa naturen kan erbjuda.

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×