Spara 20% från ordinarie pris | kod: 20pix | Se regler här

Betalningssätt

Pixizoo's vision

Hos Pixizoo är visionen tydlig – Vi vill vara Sveriges bästa förhandlare av barn- och babyprodukter!

Det betyder att du kan hitta allt det som gör livet med barn ännu roligare och lättare. Oavsett om du är kommande, nybliven eller en förälder med massor av erfarenhet, har vi det du behöver.

Vi vet att vardagen i en barnfamilj kan vara hektisk och det är därför vår målsättning att ge dig en så lätt, överskådlig och snabb köpupplevelse som möjligt.
Vi är väldigt medvetna om vår slogan: ”Ditt universum till barn och babyprodukter” så att du kan hitta allt du behöver på ett ställe.

 
Vi vet att produkter till barn och baby kan fylla mycket i hemmet. Därför har vi även stort fokus på kvalitet, funktion och design, så att produkterna inte endast har en praktisk funktion, utan är även fina och inbjudande för både barn och föräldrar.

Hos Pixizoo hittar du därför fina och populära varumärken på allt från baby- och barnutrustning, barnmöbler till leksaker och alla andra produkter som man inte kan vara utan till baby och barn. Vi vet samtidigt att det hela tiden kommer nya trender och tendenser, så om du tycker att vi saknar en produkt eller ett märke, är du välkommen att kontakta oss.

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×