Betalningssätt

Pixizoos vision

Hos Pixizoo är visionen tydlig – Vi vill vara Sveriges bästa förhandlare av barn- och babyprodukter!

Det betyder att du ska kunna hitta allt det som gör livet med barn ännu roligare och enklare. Oavsett om du är kommande, nybliven eller en förälder med massor av erfarenhet, har vi det du behöver.

Vi vet att vardagen i en barnfamilj kan vara hektisk och det är därför vår målsättning att ge dig en så enkel, praktisk och snabb köpupplevelse som möjligt.
Vi tycker det är viktigt att leva upp till vår slogan: ”Ditt universum till barn och babyprodukter”, vilket betyder att du ska kunna hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

 
Vi vet att produkter till barn och baby kan fylla mycket i hemmet. Därför har vi även stort fokus på kvalitet, funktion och design, så att produkterna inte endast har en praktisk funktion, utan är även fina och inbjudande för både barn och föräldrar.

Hos Pixizoo hittar du därför fina och populära varumärken inom allt från baby- och barnutrustning, barnmöbler till leksaker och alla andra produkter som man inte kan klara sig utan. Vi vet samtidigt att det hela tiden kommer nya trender och tendenser, så om du tycker att vi saknar en produkt eller ett märke, är du välkommen att kontakta oss, så kommer vi undersöka det.