Utomhusleksaker

I en vardag där mobiltelefoner, Ipads och tv omger oss är det hälsosamt att komma ut lite. Det är därför vi har samlat alla våra produkter till utomhus lekarna här. Så om du tror att dina barn behöver komma ut och njuta av frisk luft har vi många produkter här som kan göra det roligare - Ha det så kul!
  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
Sida:
  1. Sida 1 av 3

Sida:
  1. Sida 1 av 3

Fördelar med utomhuslek

Förutom det faktum att utomhuslek är roligt och underhållande, och barn kan spendera många timmar på det, har det många fördelar. Barn som ofta spelar ute har en bättre utvecklad syn. Den allmänna uppmärksamheten blir bättre vid utomhuslek medan önskan att utforska saker och lära sig växer.

Idag fylls vardagen ofta med intryck både på institutionen och hemma, så det är hälsosamt att komma ut när stressnivån minskar. Detta gäller både barn och vuxna, så utomhuslek är också hälsosamt för dig, samtidigt som du har möjlighet att tillbringa lite kvalitetstid med ditt barn.

 

Vad kan man göra utomhus?

Vill du tillbringa mer tid med ditt barn? Så läs vidare, vi har samlat några förslag på vad du och ditt barn kan göra tillsammans utomhus. Du kan till exempel skapa en gemensam trädgård där du odlar blommor eller grönsaker. Det får ditt barn att vilja lära sig och miljömedvetenheten introduceras i en tidig ålder.

Om det här låter som en aktivitet för dig har vi några verktyg till trädgårdsarbetet. Du kan till exempel beställa detta obs det link der var i den danske tekst er udgået, så skal nog laves om på dk. jeg tog et andet set trädgård-set så att ni är helt redo att börja arbeta i trädgården. Om aktivitetsnivån och hjärtfrekvensen ska aktiveras lite mer så säljer vi även trampoliner, från populära märken som Salta och My Hood.

Trampoliner är en stor hit för de flesta barn, både när man hoppar hela vägen till himlen, gör volter eller när det bara är dags att ta en vilostund och titta upp på molnen. Ni kan även gå ut och utforska trädgården, där du hittar djur och insekter, som ni kan undersöka och ta reda på vad de heter. Detta är både spännande och lärorikt. Ett alternativ kan också vara att laga mat till fåglarna i din trädgård. Dessutom har vi också ett bra urval av lektält, varav många också kan användas inomhus. Naturligtvis är det inte bara i trädgården man kan leka. Vi har också ett urval av fina barncyklar, där du bland annat kan få fingrarna i de populära Trybike balanscyklar och cykelhjälmar.

Du kan se vårt urval av coola skotrar och sparkcyklar som kan användas både inomhus och utomhus - se t.ex. de klassiska Dantoy-skotrarna och alla andra fantastiska utomhusleksaker från Dantoy. Möjligheterna är många och det är bara fantasin som sätter gränserna för vilka aktiviteter som ska ingå i din utomhuslek.

  

Stort urval av produkter till utomhuslek

Vi har ett stort urval av olika produkter till utomhusleken, eftersom vi vet hur hälsosamt och roligt det är att komma ut. Om du letar efter produkter för de aktiva barnen så har vi både fotbollsmål, produkter på hjul, studsmatta och mycket mer. Du kan också göra trädgården lite roligare med en sandlåda, lekstuga eller rutschkana. Se bl.a. det fina urvalet av leksaker och utrustning till utomhus lekarna från Little Tikes. Kolla in den här sidan och beställ vad du tror kan göra just eran utomhuslek ännu mer underhållande.

  

Beställ idag på Pixizoo

På Pixizoo.se älskar vi utomhuslek, oavsett om solen skiner eller om det regnar. Om du vill gå igång med utomhus lekarna ska du inte vänta med att beställa dina varor. Vi strävar efter att leverera din beställning så snabbt som möjligt så att du kan komma igång med dina nyinköpta leksaker. Du kan byta varorna om dina produkter mot förväntningarna, inte är helt som du hade hoppats på. Allt du behöver komma ihåg är att bara skicka tillbaka dem i originalförpackningen. Vi vill ge dig den bästa upplevelsen, så tveka inte att kontakta vår kundtjänst så att vi kan hjälpa dig med dina frågor.