Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Tid för lek

Varumärke
 1. 4-GIRLZ (2)
 2. 4M (26)
 3. 5 SURPRISES (4)
 4. AIRBRUSH PLUSH (3)
 5. ALGA (1)
 6. AMAZONAS (1)
 7. AMBOSSTOYS (3)
 8. AQUABEADS (13)
 9. AQUAPLAY (3)
 10. ARTIN (1)
 11. View 203 More
Pris
 1. kr29
  kr3140

Tid för lek

Lektiden är nästan alltid högpunkten under ett barns dag, och som förälder kommer du säkert också spendera många timmar lekandes med ditt barn. Se närmare på vårt stora utbud av leksaker i många olika varianter och typer, så att du kan hitta något riktigt roligt som passar till just ditt barn. Vi har bl.a. massor av gosedjur, pussel, skallror, dockor och mycket annat från kända producenter så som BRIO, Duplo och Playmobil.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
Sida:
 1. Sida 1 av 40

Sida:
 1. Sida 1 av 40

Leksaker

Pixizoo har allt som hjärtat behöver inom kategorien leksaker – vi har allt från utvecklingsleksaker till motorikleksaker till leksaker som spelar på ditt barns sinnen. Vi har också leksaker som passar till alla åldrar och händelser: När barnet ligger i barnvagnen, i badet eller på lekfilten. Så oavsett vad du är ute efter så har du kommit till det rätta stället. Det är vårt mål att hela tiden utveckla och anpassa Pixizoo till våra kunders behov och intressen, och alltid vara med på de nyaste trends och test. Det finns därför massor av inspiration att hämta när du fördjupar dig i vårt leksaksuniversum till småbarn.

Lektid är lika med kvalitetstid

Vi har både lekfiltar från Tiny Love och Fischerprice, som erbjuder allt som barnens sinnen behöver. Om ditt barn är musikalisk, har vi då också ett stort utbud av allt från trummor till små piano till barn. Vi har dockor i många olika designs från Smallstuff, Sebra, Cirkeline och Hape. Dessutom har vi massor av leksaker från BRIO.

Till de lite större barnen så ha vi nästan allt inom LEGO, LEGO City, LEGO Technic, LEGO DUPLO och stapelklossar. Vi har också bilar från Bruder som gör tiden i sandlådan mycket roligare. Vi har också gungor som kan hängas upp i trädgården. När leken är över har vi också ett stort utbud av förvaringsmöjligheter i många olika storlekar från bl.a. Sebra och Silly U, som passar in i barnrummet och ger det en unik look.

Välj de rätta leksakerna

Barn utvecklas snabbt och därför kan det vara svårt att följa med i vad och när de olika leksakerna är intressanta för barnen. Som förälder önskar man bara att kunna ge det bästa till sina barn, men hur vet man vad som är det bästa? Barnet ska stimuleras, men inte överstimuleras – lek ska vara lärorikt, men också roligt.

Samtidigt har leksaksindustrin ändrat sig otroligt mycket sedan den gången vi själva var barn och det finns idag en massa nya produkter som många av oss inte känner till. Det är inte lätt att hålla koll på, och speciellt inte när barnen utvecklar sig så snabbt som de gör. Här kommer vi på Pixizoo gärna till undsättning och försöker att göra djungel av leksaker lättare att navigera runt i. Du kan därför skapa dig en snabb överblick här, över vilken leksak som passar bäst till olika tider på dagen och till olika åldrar.

Babyleksaker

Till de lite mindre bebisar har vi bitleksaker som är perfekta till när de första tänderna är på väg fram. Vi har också skallror och mjuka dockor som tål att bli tuggade och bitna i, och som är formade som ugglor, bävrar och giraffer. 

Vilotid

Vi har ett stort sortiment med aktivitetsleksaker som är perfekta till när det ska bytas blöja eller vilas. Vi har olika mobiler från bl.a. Sebra och Silly U som föreställer djur i många olika färger. Leksaker som kan spela musik och ge ifrån sig ljud. Att byta blöja kan därför bli gå otroligt enkelt.

1–2 års åldern

Till de lite större barnen som precis har börjat krypa och röra sig mer, har vi gåvagnar och gunghästar som hjälper till att stimulera barnens grovmotorik (balans och orienterings-känslor). Under sommarmånaderna när vädret bjuder in till utomhuslek, har vi små perfekta små bassänger som barnen kan doppa tårna i eller plaska runt lite.

3–5 års åldern

Med kulbanor från Hape har ditt barn garanterat roligt i många timmar. Bygg en kulbana och låt barnet utveckla sitt motoriska sinne och sitt logiska tänk. Du hittar ett spännande utbud av pussel och brädspel som är roliga och inte minst lärorika för ditt barn. 

Även om vi har ett hav av olika leksaker så kan du alltid vara säker på att vårt breda sortiment har en sak gemensamt: de innehåller INTE ftalater och parabener. Hos Pixizoo är det vår högsta prioritet att dessa giftiga ämnen inte finns i våra produkter och du kan därför var lugn när du köper våra produkter, med vetskapen att ditt barn inte utsätts för giftiga ämnen.

Toppkvalitet och service till ett lågt pris

Här på Pixizoo stävar vi efter att vara konkurrenskraftiga, inte bara på prisen, utan också på servicen av våra kunder. Det är viktigt för oss att du inte bara får en produkt som du är nöjd med, utan att du också får den service vi själva önskar att få. För oss handlar det kort och gott om att ge god kundservice i ögonhöjd.

Vi vet att man som nybliven förälder kan ha svårt att navigera runt i havet av märken och produkter. Så har du några frågor om våra produkter så är du mer än välkommen att kontakta oss. Det kan du antingen göra på vår chatt, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se. Här finns våra duktiga medarbetare som vill hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen till dig och ditt barn.