Sommer Rea | Se erbjudanden

Thule

Lagerstatus
 1. På lager (5)
 2. Utökad leveranstid (3)
Färg
 1. BlåBlå (1)
 2. SvartSvart (1)
Pris
 1. kr199
  kr10199
Antal barn
 1. 2 Barn (1)
 2. 1 Barn (2)

Thule

Svenska Thule blev grundlagt år 1942. Sedan starten har Thule riktat sig till dem som älskar att vara utomhus och aktiva människor och familjer. Med en cykelvagn eller tillbehör från Thule har du alla förutsättningar till att komma ut och upptäcka världen med dem du tycker om. Se vårt stora urval av produkter från Thule och hitta den som passar perfekt till just er!

 • Namn: A-Z
 • Namn: Z-A
 • Pris: Högt-Lågt
 • Pris: Lågt-Högt
 • Bäst omdöme
 • Mest Populære
 • Störst rabatt

Om Thule

Thules mål är att hjälpa människor att på bästa sätt kunna leva ett aktivt liv. Därför är Thules funktionella produkter utvecklade och designade så att de kan användas till aktiva människor. Hos Thule vet de att det kan vara svårt att komma ut och göra de aktiviteter man älskar när man har små barn. Det passar inte med Thules mål, därför har de löst problemet med deras olika produkter till barnfamiljer.

 

Några exempel på produkter som kan göra det enkelt för familjer att komma iväg är deras multifunktionella cykelvagnar och bärstolar. Cykelvagnen ger dig möjlighet för att ta 1 eller 2 barn med när du ska springa, gå, cykla eller åka skidor. Det finns dessutom plats till att du kan ta med det nödvändigaste.

 

Med den ergonomiska bärstolen kan du ha ditt barn på ryggen, så att ni kan gå ut på längre promenader tillsammans utan att barnet behöver gå hela vägen. Stolen kan ställas in så att den passar perfekt till både barn och vuxna. Thules produkter är gjorda i riktigt hög kvalitet och de är utvecklade till att vara en hjälp för människor som njuter av ett aktivt liv.

 

Thule komfort och kvalitet

Hos Thule är både kvaliteten och säkerheten högsta prioritet när produkterna utvecklas, därför är Thules produkter producerade med en tanke för både användare och passagerare. Deras produkter till barnfamiljer är utvecklade så att de kan anpassas till barnet som är passagerare, det gäller även för sittvagnar, cykelvagnar, multitrailer och bärstol, samt alla de andra produkterna som Thule producerar till barnfamiljer.

 

Det är inte bara komforten för barnet som de har tagit hänsyn till, deras produkter kan även ställas in så att de passar till den som använder den, därför kan flera i familjen bytas av och snabbt sälla in produkten så att det passar dem.

I Thules produkter får du hög kvalitet och god komfort för både användare och barn.

 

Thule produkter

Vi har noga valt ut de produkter vi förhandlar från Thule, du hittar sortimentet här på webshopen. Vi har valt de produkter som gynnar barnfamiljer mest. Du kan här på sidan hitta alla de produkter vi har valt, bl.a. multitrailer, cykelvagnar, cykelstolar, joggingvagnar, väskor och bärstolar. Du hittar dessutom tillbehör till dessa på den här sidan.

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×