Syskonvagnar

Varumärke
 1. BABY JOGGER (1)
 2. KIDDY (1)
Färg
 1. BlåBlå (1)
 2. GråGrå (1)
 3. GrönGrön (1)
Pris
 1. kr1490
  kr7150

Syskonvagnar

Behöver du en vagn för två barn? En syskonvagn är den perfekta vagnen för familjer som har tvillingar eller barn som är födda tätt inpå varandra. Hos oss på Pixizoo hittar du ett stort utbud av praktiska syskonvagnar! 

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris

Vad är syskonvagnar?

En syskonvagn är en barnvagn som har plats till två barn. Syskonvagnarna är perfekta till dem som har tvillingar eller till dem som har barn med några års mellanrum. Oavsett om de sitter bredvid varandra eller framför varandra, ser vagnen till att du enkelt och bekvämt kan ta båda barnen med på utflykten, utan problem. Det spelar ingen roll om du ska handla eller om ni planerar en trevlig eftermiddag på lekplatsen.

Fördelarna med att köpa en syskonvagn när du har två barn, är att du har möjlighet att ge båda barnen en paus, de kan behöva en tupplur eller bara behöva vila benen. Syskonvagnar gör det också lättare för dig att nå alla sysslor i vardagen, även om du har två barn med dig runt. Syskon barnvagnar har gott om plats för båda barnen, så du kan enkelt ha båda händerna fria, medan du kan hanterar till exempel dagens inköp.

 

Kära barn har många namn

Syskonvagn, tvillingvagn, duovagn. Ja, kära barn har många namn. Ibland kan det vara svårt att se varför de kallas något annat. Syskonvagnar används oftast till vagnarna där barnen sitter framför varandra. Dessa vagnar är särskilt lämpliga för syskon, eftersom det ena sätet ofta är lite större än det andra, och barnvagnen är därför lämplig för barn i olika åldrar. Tvillingvagnar används mest när man talar om barnvagnar där barnen sitter bredvid varandra.

De är särskilt lämpliga när du har tvillingar, eftersom du kan ha båda barnen samtidigt. Duovagn är av ett samlat begrepp. Termen duo barnvagn används även när du kan justera bredden så att barnvagnen passar både ett barn och två barn. Annars används den när du kan byta ut olika sittdelar så att du kan ha både ett barn liggande och ett sittande. Om du är osäker på vilken typ av syskonvagn, tvillingvagn eller duovagn du ska välja, är vår kundtjänst som alltid redo att hjälpa dig.

 

Uppfyller barnvagnen dina behov?

När du köper en barnvagn, oavsett om det är en syskonvagn eller en vanlig barnvagn för ett barn, är det viktigt att du tänker på vad barnvagnen ska användas till. Föreställer du dig att du ska åka på långa cykelturer med båda barnen? Eller kanske bara cykla då och då? Ska barnen med ut och springa?

Syskonvagnar finns i många olika storlekar och varianter. Det finns till exempel modeller av syskonvagnar, som är perfekta till den aktiva familjen, och super off-road. Det finns även modellen som enkelt kan fällas ihop och läggas ner i bilen för dem som är på språng.