Skötväskor

Skötväskor

Den perfekta skötväskan 

En skötväska blir en trofast vän som följer med er de första åren av ditt barns liv. Du ska ha höga krav till väskan som ska kunna hålla till att vara med dig varje dag. Därför har vi på Pixizoo ställt höga krav till vårt sortiment av skötväskor. Både kvalitet, funktionalitet och design spelar en stor roll, för en skötväska är inte en nice to have, utan ett need to have.

Om du tittar på vårt sortiment av väskor, kan du se att det inte behöver vara tråkigt att köpa en skötväska. Vi har praktiska och rymliga väskor från alla de kända märkena i olika prisnivåer, så att du kan hitta en väska som passar perfekt till dig.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Skötväskor

En skötväska är en av de accessoarer som du kommer att använda nästan varje dag de första åren med din baby. Oavsett vad du ska göra och vart du ska, så kan du vara säker på en sak: du får användning för att ha en skötväska nära. Därför strävar vi efter att ha ett brett utbud, så att du kan hitta den perfekta skötväskan till dig och din baby. Så oavsett om du letar efter en skötväska i läder med ett print eller en enkel och stilren väska så har vi något till dig.

Vi har skötväskor från bland annat StorksakDAY Birger et Mikkelsen, Sebra, Filibabba, Tiny Republic och Ida Ising. Gemensamt för dem är att de kombinerar smart design med funktionalitet och kvalitetsmaterialer, så att du kan njuta av din väska i många år. Se vårt urval av skötbaddar här.

 

Stil och design

Bara för att man har blivit förälder så betyder inte det att man har slutat att tänka på stil och design. Därför vill vi inte endast visa de nyblivna föräldrarna, de typiska barn märkena som bara har fokus på funktion och komfort. Vi vill gärna kunna erbjuda den modeintresserade föräldern ett spännande utbud av skötväskor från kända modemärken, så som DAY Birger et Mikkelsen.

Här hittar du barnvänliga kreationer i stilsäker och sofistikerad design. Även om väskorna är snygga så har vi sett till så att skötväskorna har en enkel design som kan användas av alla.

 

Funktion 

Den perfekta skötväskan ska ha plats till både blöjor, ombyte och saker till föräldrarna. Detta har vi självklart haft i tankarna och du hittar därför ett stort utbud av rymliga väskor med massa plats till allt som man kan behöva ha med ut. Våra väskor består av många olika fickor och rum som gör det enkelt att organisera sina saker. Även om alla våra skötväskor kommer i ett hav av olika stiltyper, så har alla modeller gemensamt att de är gjorda i hög kvalitet och utrustade med många funktionella detaljer.

 

 

 

Det ska du gå efter

En skötväska är en bra investering, men det kan ibland vara svårt att som nybliven förälder, veta vilka egenskaper man ska leta efter i en skötväska. Är du i osäker på vad du ska leta efter så får du här våra bästa tips:

 

  • Gå efter en skötväska som har många fickor. Det gör det lättare för dig att organisera alla dina saker och hålla dina saker separerade från ditt barns.
  • Gå efter en skötväska som har en tillhörande skötbädd som ar lätt att göra rent.
  • Gå efter en slitstark skötväska med en justerbar axelrem.
  • Gå efter en skötväska som är enkelt att öppna så att du snabbt kan få tillgång till dina saker.

 

Toppkvalitet och- service till lågpris 

Här på Pixizoo strävar vi efter att vara konkurrenskraftiga, inte bara på priset, men också på servicen. Därför är det viktigt för oss att du inte bara får en produkt som du är nöjd med, utan också en service som vi själva önskar att få. För oss handlar det helt enkelt om att kunna ge en service i ögonhöjd. Vi vet att du som nybliven förälder kan ha svårt att navigera runt bland alla märken och produkter, så skulle du ha frågor om någon av våra produkter eller dess specifikationer, är du mer än välkommen till att kontakta oss.

 Du kan kontakta oss via chatten här på sidan, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se. Här finns våra duktiga medarbetare som alltid är redo för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för dig och dit barn.