Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Skötbord

Skötbord

Ett bra skötbord är nödvändigt under barnets första tid i livet. Blöjbytet ger också möjlighet för att umgås lite extra med ditt barn. Det finns skötbord i många olika modeller och i många olika prisklasser, några har lådor och skåp, medan andra har en enkel design som är bra när man inte har så mycket plats. Hos Pixizoo kan du hitta ett skötbord som passar till just din familjs behov.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris

Hur länge och upp till vilken ålder använder man skötbordet?

Barn använder typiskt blöja de första 2 ½ - 3 åren av deras liv. Vill man kunna använda skötbordet till fler barn, så kan det vara bra att tänka på att köpa ett skötbord i robust kvalitet, så att de kan hålla till att bli använt i flera år och till att äldre syskon hänger på sidan och vill vara med.

   

Vilken typ av skötbord ska jag välja?

Skötbordet är en praktisk del av ens hem och ska passa måtten till det rum som det ska stå i. Det finns skötbord som hängs upp på väggen om man har lite golvplats eller om det ska sättas upp i ett mindre badrum. Några skötbord fås med ett inbyggt babybadkar. Var uppmärksam på höjden på bordet, då man som förälder ofta står framför skötbordet. Du kan komma att behöva ha tillgång till vatten, trasor, blöjor och rena kläder utan att lämna barnet på bordet. Dessa saker är bra att tänka på när man ska välja skötbord.

Här på Pixizoo finns det ett stort och varierat utbud av skötbord. De är alla gjorda i bra kvalitet och fås som både fristående och väggfasta. Så oavsett vad du föredrar så har du stor chans för att hitta det som passar in i ditt hem och till din familj. Skulle du vara i tvivel när du ska välja skötbord så är du alltid välkommen till att kontakta oss på vår kundservice.

På Pixizoo hittar du produkter från Tiny Republic, Leander och Childhome. Se vårt urval av skotbäddar här.

   

Skötbordstillbehör

Utöver skötbord så har vi även et stort utbud av tillbehör, så som skötbäddar och mobiler som kan underhålla ditt barn under blöjbytet, då de små kan få slut på tålamod rätt snabbt.

När det kommer till hygien är det alltid en bra idé att köpa en skötbädd som är enkelt att göra ren, om olyckan skulle vara framme – vilket den med säkerhet är. Här har vi skötbäddar som enkelt och snabbt kan torkas av med en fuktig trasa och rengöringsmedel, eller dem som har överdrag som kan tvättas i maskin. Alla våra produkter är ekologiska och utan parabener, så att du kan använda dem med gott samvete till ditt barn.

   

Den perfekta skötbordshörnan

Även om blöjbytet är en ideell till tid att stärka bandet med ditt barn, så ska man inte glömma att det också ska vara praktiskt. Med tanke på att du i löpet av barnets första 3 år byter blöja mer än 5,000 gånger, så är det viktigt at skötbordet är placerat i den rätta höjden. Placeras det i den rätta höjden så skonar du både din rygg och dina armar. Andra saker du kan vara uppmärksam på när du inreder skötbordsplatsen är:

 • Att ha förvaringsplats i närheten så att du inte ska lämna din baby på skötbordet.
 • En skötbädd med högre kanter så att din baby ligger säkert och behagligt.
 • En mobil eller leksak som kan underhålla ditt barn medan du byter blöja.
 • Placeringen av skötbordet bör vara i närheten av ljummet rinnande vatten.
    

Toppkvalitet och service till låga priser

Här på Pixizoo strävar vi efter att vara konkurrenskraftiga, inte bara på priset, men också på servicen. Därför är det viktigt för oss att du inte bara får en produkt som du är nöjd med, utan också en service som vi själva önskar att få. För oss handlar det helt enkelt om att kunna ge en service i ögonhöjd. Vi vet att du som nybliven förälder kan ha svårt att navigera runt bland alla märken och produkter, så skulle du ha frågor om någon av våra produkter eller dess specifikationer, är du mer än välkommen till att kontakta oss. 

Du kan kontakta oss via chatten här på sidan, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se. Här finns våra duktiga medarbetare som alltid är redo för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för dig och dit barn.