Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Skötbäddar

Skötbäddar

Dags att köpa en skötbädd till din bebis? På Pixizoo hittar du ett stort utbud av fina skötbäddar i hög kvalitet från populära varumärken. De finns i alla möjliga färger och mönster. Hitta just din favorit här hos oss! 

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
Sida:
  1. Sida 1 av 2

Sida:
  1. Sida 1 av 2

En skötbädd gör blöjbytet enklare

När ditt barn ska ha en torr blöja eller kläder ska tas av eller på, är det en bra idé att skaffa sig en skötdyna. Med en skötdyna är det enklare för dig som förälder att säkra dig om, att ditt barn ligger säkert och bra på skötbädden.  Du ska alltid hålla ett öga på ditt barn, när barnet står på själva kudden. Skötbädden gör det enkelt att hålla koll på de små armar och ben, så barnet inte ligger allt för oroligt.

Skötdynorna hos Pixizoo finns i många olika färger och mönster. På det sättet kan du enkelt hitta den skötbädden, som passar bäst in i erat hem. Du hittar samtidigt dynor till skötbädden i många olika märken. Så du utan problem kan hitta en dyna, som passar till de behov som du och ditt barn har.

Hur rengör du din skötbädd?

Skötdynan till skötbädden finns i många olika matrialer. De flesta skötbäddar är gjort på 100% bomull. Många av dem har liknande överdrag, som är ”coated”. Det betyder, att underlaget är smuts, och vattenavvisande. Vilket gör det mer praktiskt och lättare att röra rent. Andra skötbäddar har också avtagbart skydd, som lätt och enkelt kan tvättas i tvättmaskinen på 40 grader. Var uppmärksam på att, om ditt överdrag har ett mönster eller är coated, att du därför du vänder det ut och in, vid tvätt.

Du kan också få en skötbädd, som är mer en allt i en lösning. Det finns skötbäddar, som är gjort  i ett fint skummaterial. Det är väldigt mjukt för din bebis att ligga på, och att röra sig på. Med en skötbädd i skum, som kan du lätt hålla den ren och du slipper samtidigt för att bekymra dig om vilket överdrag du ska välja. Skötbädden av skum är designat till vardagen med barn. Då översidan har en tät yta, så inga vätskor kan tränga igenom materialet. Hos Pixizoo kan du få en skötbädd, som kan se till familjens alla behov. Det finns något för alla.

Många olika märken hos Pixizoo

Ompysslingen av din nyfödda, lilla bebis eller de större barnen, har stor betydelse för barnets uppväxt. Det är en viktig del av trivseln, då man som förälder och barn får många goda stunder tillsammans vid skötbordet. Det är därför viktigt att göra skötbordet till en trygg och välkomnande plats för ditt barn. Samtidigt som du ser till att det blir en mysig och inte minst, så bekvämt som möjligt. Hos Pixizoo säljer vi skötdynor till skötbäddar, samt överdrag från många olika märken och brands. Här kan du bland annat hitta kända märken som Tiny Republic, Småfolk, Done by Deer, Leander, Franck & Fischer, Filibabba och Sebra. Hos Pixizoo kan du också få ett engångsunderlag.

Vi står klara med rådgivning, så du får det du behöver

Om du skulle ha några frågor till någon av våra produkter, är du mer än välkommen till att kontakta oss här på hemsidan. Kontakta oss på eller Kundservice@pixizoo.se på tlf 08-52502423. Hos Pixizoo är det viktigt, att du som kund får den hjälp och rådgivning som du behöver. Vi har många duktiga medarbetare, som står klara till att hjälpa dig, om du får användning för det. Det finns inga dumma frågor och vi guidar våra kunder i den riktning som passar deras behov bäst. Vi kan hjälpa dig med att hitta en skötbädd, till hemmet eller till på farten. Vi lyssnar till våra kunder, så de hittar de produkter som de har behov av. På så vis är vi på Pixizoo 100% säkra på, att våra kunder känner att de får den korrekta behandlingen.