Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Sittvagnar

Justerbart styre
 1. Nej (4)
 2. Ja (38)
Hopfällbar
 1. Nej (1)
 2. Ja (41)
Pris
 1. kr199
  kr8499

Sittvagnar

En sittvagn är ett enkelt och praktiskt sätt ta sig runt, med barn på. Det smarta med sittvagnar är att de kan fällas ihop, och därför är lätta att transportera och ha med i bilen.

Vi har ett stort utbud av sittvagnar med fokus på kvalitet och design, i alla priskategorier. Vi har självklart också en massa tillbehör till sittvagnarna så som insektsnät, regnskydd, kopphållare adapters och mycket mer.

Du kan bland annat välja sittvagnar från märken som, Baby Jogger, Mountain Buggy och Thule.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
Sida:
 1. Sida 1 av 2

Sida:
 1. Sida 1 av 2

Sittvagnar

En bra sittvagn kan vara en ”life saver” i många situationer, men valet av vagn kan också kännas som att gå in i en djungel. Använd denna miniguide till att hitta den perfekta vagnen till er familj!

 

Vilken typ av sittvagn ska jag välja?

Som det första borde du veta vilken typ av vagn du behöver. Ska den ersätta barnvagnen? Ska den enkelt kunna fällas ihop och stoppas in i bilen? Ska du kunna ha ett insektsnät runt vagnen? Ska sittvagnen kunna användas när du joggar? Eller behöver du en syskonvagn till tvillingar?

 

Väljer du en sittvagn med en lift från start, behöver du snabbare än vagn med många funktioner. Medan dem som använder sin barnvagn så länge som möjligt, ofta bara behöver en paraplyvagn som är enkel att ta med.

 

Hur länge och upp till vilken ålder använder man en sittvagn?

En vanlig sittvagn rekommenderas först när barnet kan sitta själv, men efter det så kan den användas helt upp till 4-5 års åldern.

 

Köper du en sittvagn som det enda transportmedlet för ditt barn, så är det viktigt att du ser till så att liggmåttet är långt. Barn sover ofta middag upp till 3 års ålder och det är därför viktigt att både sittvagnens liggmått är långt nog och att ryggstödet kan läggas helt ner.

 

Ska ditt barn sova middag i sittvagnen utomhus, kan det rekommenderas att det köps en åkpåse, då en sittvagn inte isolerar lika mycket som en barnvagn.

 

Se vårt utbud av åkpåsar och annat tillbehör.

 

Sittvagn till nyfödda

Står du och överväger en sittvagn med en liftinsats till din nyfödd är det viktigt att du vet vilka funktioner den har. De flesta barn vill från cirka 1–1,5 års åldern gärna hänga med i det som försiggår runt omkring och därför är det viktigt sittvagnen bl.a. har ett vändbart styre. Samtidigt ska sittvagnen kunna läggas ner helt så att liften eller åkpåsen kan läggas säkert.

 

Sittvagnar som är bäst i test

Hos Pixizoo.se har vi ett stort utbud av sittvagnar, men strävar också efter att sälja de sittvagnar som klarar sig bäst i ”Bäst i Test”.  Det dock långt ifrån alla vagnar som blir testade och vi lägger därför huvudsakligen vikt på att kunna erbjuda dig en sittvagn som passar till just dina behov.

 

Ska sittvagnen med på resan?

Resa vänliga sittvagnar finns i alla prisklasser från lätta sittvagnar som kan checkas in som handbagage, till sittvagnar som kan komma fram i den mesta terrängen, så att barnet kan sova middag ostört.

Hos Pixizoo.se hittar du ett stort utbud av sittvagnar, som väger och fyller minst möjligt och därför ägnar sig perfekt till semester.


 

Köp av sittvagn online

Köper du din sittvagn online, ska du inte bekymra dig för varken service eller garanti. Hos Pixizoo.se är du säker på att du får en bra service och att det är enkelt att både reklamera eller byta din sittvagn, om det skulle behövas.

 

Här hittar du alltid erbjudande på sittvagnar

Hos Pixizoo.se har vi alltid bra erbjudande på sittvagnar. Vi säljer kända märken som Baby Jogger, TFK och Thule, och vi har garanterat en vagn som passar till dina behov. 

Har du frågor omkring några av våra vagnar är du mer än välkommen att kontakta oss, det kan du göra på telefon: 08-52502423 eller mail: kundservice@pixizoo.se