SALE SALE SALE! | Se här

Sebra

Sebra

Sebra är en danskägd designverksamhet som blev grundlagt i 2004. De producerar allt från möbler till små accessories som ska vara med till att pryda barnrummet. Oavsett om det är de roliga och färgrika amningskuddarna eller den populära Kilisäng som du är på jakt efter, så har Sebra en variant som kan falla dig i smaken. Se det stora utbudet av amningskuddar, sängkläder, sängar och mycket mer här.

  • Namn: A-Z
  • Namn: Z-A
  • Pris: Högt-Lågt
  • Pris: Lågt-Högt
  • Bäst omdöme
  • Mest Populære
  • Störst rabatt
Sida:
  1. Sida 1 av 3

Sida:
  1. Sida 1 av 3

Köp de populära spjälskydden, dockvagnarna eller filtar från Sebra här!

Sebra interiör är ett danskt ägt företag som producerar allt från leksaker till skötbäddar och andra accessories. Sebra startades av Mia Dela år 2004 och hela idéen bakom Sebra stammar från då hon själv blev mor och därför skulle igång med att inreda ett barnrum. Då insåg hon hur svårt det var att hitta snygga barnmöbler som designmässigt föll henne i smaken och i kvalitet som var bra nog. Detta blev startskottet till märket Sebra, som hon därefter startade. Hennes bakgrund som mor och designer har visat sig vara en succéfull kombination, då många nyblivna föräldrar över hela världen har visat stort intresse för hennes kreativa sammansättningar.

 

Sebra går in för innovativa designs

Sebra interiör är kända för sina moderna designs, där de på ett raffinerande sätt kombinerar nytänkande färgval med gamla hantverksmetoder, så som virkning och stickning. Deras produkter är gjorda i handen och framställda uteslutande i naturmaterial så som trä, ull och bomull. Produkterna tillfredsställer både barns kreativitet och föräldrarnas krav till kvalitet och säkerhet.

 

Interiören är utvecklad med ett sinne för detaljer och de är perfekta att pynta barnrummet med. De olika produkterna kommer både i de vanliga färgerna, men även i mer neutrala pastellfärger, så det finns något för alla.

 

Står du och behöver några söta, kreativa designs som du kan inreda barnrummet med, så kan du dra nytta av vårt stora utbud av Sebra produkter. Fördjupa dig i ett universum av nordisk design och låt dig inspireras av alla olika möjligheter. Det finns stor chans att du hittar just det du står och saknar till barnrummet.

 

De populära Sebra sängarna som växer med ditt barn

Spjälsängen som har en klassisk design, kan dras ut och växa med ditt barn. Sidorna kan tas bort och barnet kan då få mer frihet. Sebra Junior sängen har en snygg design och kan användas länge, den är gjord i hög kvalitet samtidigt som den passar in i många hem. Viktigast av allt så har sängen inga skarpa kanter som de små kan skära sig på.

Sängen fås i neutrala färger så att du kan använda sängen länge. Träet är behandlat med en speciell antibakteriell och giftfri färg, så att du lugnt kan låta ditt barn sova i sängen.

 

 

Vi har ett stort utbud av Sebra produkter hos Pixizoo

Vi har i stort set allt som ni kan vilja ha från Sebra. Vårt sortiment går från skötbäddar i många olika färger, till spjälskydd, sängkläder, regnskydd och kuddar som är formade som rådjur. Vi har också väggklistermärken, olika mobiler och filtar. Så du har möjlighet att inreda barnrummet och låta fantasin flöda.

 

Är du på jakt efter ny inspiration till hur du kan inreda barnrummet smakfullt, så kan du se Sebras katalog här. Här hittar du massa goda idéer och tips till hur du, med små medel, kan förvandla barnrummet och ge det ett nytt, kreativt utseende, som passar till både barn och vuxna.

 

Toppkvalitet och service till låga priser

Här på Pixizoo stävar vi efter att vara konkurrenskraftiga, inte bara på prisen, utan också på servicen av våra kunder. Det är viktigt för oss att du inte bara får en produkt som du är nöjd med, utan att du också får den service vi själva önskar att få. För oss handlar det kort och gott om att ge god kundservice i ögonhöjd.

Vi vet att man som nybliven förälder kan ha svårt att navigera runt i havet av märken och produkter. Så har du några frågor om våra produkter så är du mer än välkommen att kontakta oss. Det kan du antingen göra på vår chatt, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se. Här finns våra duktiga medarbetare som vill hjälpa dig med att hitta den bästa lösningen till dig och ditt barn.

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×