Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Sänghimlar

En sänghimmel kan användas till att skapa de perfekta ramar för en trygg och harmonisk sovmiljö. Det skyddar ditt barn från ljud, ljus och rörelse och är effektiv på att hålla insekter borta från ditt sovande barn. Kika här på sidan och se om det inte finns en sänghimmel som passar perfekt in i just ditt barns rum.
  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

När är en sänghimmel en bra idé?

En sänghimmel har många egenskaper. Den är speciellt bra till att avgränsa barnets sovmiljö så att ljudet, ljuset och rörelsen är begränsad. Barn och speciellt spädbarn spenderar mycket tid i sängen, så trygghet och harmoni är en viktig del av säng inredningen.

En sänghimmel bidrar en lugn atmosfär, så att barnet har lättare att få ro och somna skönt. Barn, och spädbarn får många intryck under den vakna tiden och där är en sänghimmel en riktigt bra metod för att skapa en trygg miljö med så lite distraktioner som möjligt. Överväg också att köpa en fin mobil som kan hängas i sängen som på liknande sätt skapar trygghet och lugnar. 

På sommaren kan en sänghimmel vara extremt funktionell när det gäller att hålla myggor och andra insekter borta från ditt sovande barn. Med en sänghimmel minskar du risken för stick. 

Om du frågar oss på Pixizoo är en sänghimmel pricken över i’et i sovrums inredningen, eftersom den omger sängen på ett vackert och snyggt sätt.

    

Säkerhet för alla typer av barnsängar

Det finns olika sänghimlar, och här på Pixizoo har vi några modeller som bara passar till vaggor och andra som passar till alla typer av sängar. Fördelen med att använda en som passar alla storlekar är att även om sängen byts ut mot en ny kan ni använda samma sänghimmel igen. Det kommer därför att finnas något som är bekant för barnet, även om sängen blir större.

För att ge ditt barn optimal säkerhet i sängen kan du lägga till en av våra många fina spjälsängsskydd och eventuellt ett gosedjur och en mysig mobil. På det sättet skapar du en mysig och harmonisk atmosfär i ditt barns säng.

   

Många funktioner i en sänghimmel

En sänghimmel har många funktioner som låter dig vara kreativ när du använder den. Den kan, som nämnts, naturligtvis användas i sängen. Men dessutom kan den användas till att skapa en mysig koja i hörnet av vardagsrummet eller i barnrummet. Lägg in några fina kuddar, filtar och gosedjur för att skapa den mysigaste atmosfären. Här kan barnet läsa sin favoritbok eller titta på en tecknad film, lyssna på en bra ljudbok eller spela ett roligt spel med sina vänner.

   

Stort urval till sovmiljön på Pixizoo

På Pixizoo har vi ett stort urval av inredning till sovrummet. Se bland annat vår kategori med läckra textilier, där du hittar allt från ett bekvämt täcke till de vackra sänghimlar. Allt något som skapar en perfekt miljö för en god natts sömn.

Här på Pixizoo gör vi alltid vårt bästa för att ge dig den service du som kund förtjänar. När vi tittar på Trustpilot, där vi har fem av fem stjärnor, blir vi oerhört stolta och vi kan se att vi lever upp till både våra egna och våra kunders förväntningar på god kundservice.