Regler for rabattkoden

Spara 25%
från ordinarie pris *

*Förutom på utvalda märken, däribland: CAMA Copenhagen, Cam Cam, Cybex Platinum, Priam, MODULAR, utvalda Baby Jogger, Cybex, Neonate, set- och paketerbjudanden och personliga erbjudanden samt presentkort. 

ENDAST IDAG 10/9-19!

T.ex. Om en vara är nedsatt med 10% får du 15% mer i rabatt, totalt 25%. Om varan är nedsatt med mer än 25% rabatt, fungerar ej rabattkoden.

Ska du göra en större beställning eller om du inte kan få koden till att fungera på din beställning, då är du alltid välkommen till att skicka en förfrågning om ett samlat erbjudande.

tilbudsformular

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×