Regler for rabattkoden

Spara 20%
från ordinarie pris *

*Förutom på utvalda märken, däribland: CAMA Copenhagen, Cam Cam Copehagen, Berg, Leander, Sebra sängar, BeSafe, Cybex Platinum, Cybex Priam, Cybex S-line, utvalda Voksi, set- och paketerbjudanden och personliga erbjudanden samt presentkort. 

T.ex. Om en vara är nedsatt med 10% får du 10% mer i rabatt, totalt 20%. Om varan är nedsatt med mer än 20% rabatt, fungerar ej rabattkoden.

Ska du göra en större beställning eller om du inte kan få koden till att fungera på din beställning, då är du alltid välkommen till att skicka en förfrågning om ett samlat erbjudande.

tilbudsformular

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×