Shop 3 för 2! Se urval här >

Philips Avent

Färg
  1. BlåBlå (2)
  2. LjusrosaLjusrosa (1)
Pris
  1. kr55
    kr1499

Philips Avent

Företaget AVENT startade år 1984 med en helt ny standard inom nappflaskor. Som de första på marknaden utgav de nappflaskor som var i 100% silikon och som därför inte avger lukt eller smak. I 2006 slogs AVENT ihop med Philips och blev till Philips Avent. Med det bästa från båda världarna är målet att skapa marknadens bästa lösningar inom babyvård, nappflaskor och amningsprodukter i världen. Med ett stort urval inom nappflaskor, tillbehör och babylarm har Philips Avent blivit konsumenternas föredragna val. Utforska sortimentets många möjligheter här!

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Nyeste
  • Laveste pris
  • Højeste pris

Philips Avent – Innovativa lösningar till dig och din baby

Historien om Philips Avent startade år 1984, då det dåvarande företaget AVENT, som de första på marknaden, gjorde sig av med den tidigare standarden för nappflaskor. AVENT utformade den första nappflaskan som endast bestod av silikon som varken avgav luft eller smak. Nappens bredd och mjuka utformning gjorde den så verklighetstrogen som möjligt och det unika ventilsystemet reducerar risken för kolik hos nyfödda. År 2006 blev AVENT ihop slaget med Philips som har ett förflutet inom innovation och Philips Avent har sedan dess haft som mål att skapa de bästa babyvård-, amning- och nappflaskprodukterna i världen.  Detta är en av orsakerna till att de flesta mödrar idag väljer Philips Avent framför andra nappflaskor. Philips Avent´s bröstpumpar är bland de mest populära på marknaden och i vårt sortiment hittar du bröstpumpar till olika behov.

 

Philips Avent erbjudande – stort utbud på Pixizoo

På Pixizoo har vi ett brett utbud av Philips Avent till billiga priser. Vårt sortiment omfattar de klassiska och kända Philips Avent nappflaskor erbjudande, som kan köpas enkelvis eller som Philips Avent startset, som är en populär lösning för barnfamiljer. Till nappflaskor fås Philips Avent ång-sterilisator till mikro och Philips Avent elektroniska sterilisator. Både elektroniska och manuella bröstpumpar är populära hos många mödrar. Dessa är kompatibla med nappflaskorna då flasknappen kan skruvas på bröstpumpens flaska.

 

Philips Avent babylarm – med eller utan kamera

Utöver amningsprodukterna och nappflaskorna räknas också Philips Avent babylarm med i sortimentet. Här har Philips utvecklat den populära SCD603 babylarm med kamera som ger dig som förälder maximal trygghet när barnet ska sova. Pixizoo har också den förbättrade utgåvan av det testvinnande babylarm, Philips Avent SCD505, som har vunnit Tænk´s ”Bäst i Test”, nämligen Philips Avent SCD506. På Pixizoo hittar du alltid Philips Avent erbjudanden till bra priser.

 

Har du frågor om våra produkter är du mer än välkommen till at kontakta oss på vår chatt, på mail kundservice@pixizoo.se eller på telefonnummer 08-52502423.