partnere

 

 

Välkommen till Pixizoo!

Pixizoo är ett samarbete mellan bröderna Karl Mark och Jesper Mark, samt deras goda vän Anders Kobberup.Idéen till Pixizoo föddes när rollen som förälder fick Jesper att inse, att det fanns plats till förbättring i branschen med barn- och babyutrustning. Med erfarenhet från en tidigare onlinebutik med Karl, gick arbetet igång.

 

Det resulterade i den fysiska butiken Pixizoo, som öppnade utanför Århus i Danmark i januari 2014. Kort därefter lanserades webshopen Pixizoo.dk. Nu hade kunderna både en fysisk butik där man kunde se varorna och få personlig rådgivning, men även en solid webshop, som på kort tid blev Danmarks största onlinebutik med baby- och barnutrustning.

 

Pixizoo står för god kundservice, där din upplevelse är viktigast. Alla tre samarbetspartners är själva pappor, så de vet precis vilka tankar, idéer och frågor som nyblivna föräldrar kan tänkas ha.

 

”Det är viktigt för oss att ha fötterna på jorden och att vi är på samma nivå som våra kunder. När vi t.ex. har videorecensioner på produkter, så gör vi dem själva i butiken med vår egen personal och inte i en studio med skådespelare” säger Jesper Mark.

 

 Målsättningen för Pixizoo är enkel – Kunderna ska ha den bästa servicen och den bästa upplevelsen varje gång!

 


Anders, Jesper och Karl