Färg
  1. SvartSvart (2)
Pris
  1. kr130
    kr1800

Neonate

Neonate är resultatet av en nybliven norsk fars krav till den perfekta babyvakten. Det kommer inte som en överraskning att marknaden inte levde upp till hans förväntningar. Med en bakgrund inom elektronikbranschen blev faderns mål att utveckla och producera de bästa, säkrast och mest användarvänliga babyvakterna på marknaden. Idag har Neonate några av de mest populära babyvakterna och det finns det en grund till. Vakterna har vunnit bäst i test och användartest sedan starten. Här hittar du de populära babyvakterna BC5800D och BC6500C samt den smarta babyvakten med en videofunktion - BC8000DV. 

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Neonate babyvakt – när endast det bäst är bra nog!

Neonate är resultatet av en norsk fars sökande efter den bäst babyvakten. En babyvakt med ett system som kunde leva upp till hans förväntningar som både far och teknikexpert. Med bakgrund och expertis inom teknologiindustrin, så kunde han inte hitta en produkt som levde upp till hans krav. Därför beslutade han sig för att utveckla en babyvakt själv, och det var så Neonate startade. Neonate är ett nytt koncept inom babyvakter, deras mål är att utveckla kvalitetsprodukter som ska vara bland de mest användarvänliga på marknaden, kombinerat med de bästa och mest intelligenta funktionerna. Varje modell har en unik funktion eller en kombination av flera unika funktioner.

 

Neonate BC-5800D

Neonate BC-5800D är den mest populära babyvakten från Neonate och en bestseller. Modellen har bra egenskaper så som räckvidd upp till 800 meter och 70 timmars batteritid (turboladdning på bara 3–4 timmar). Dessutom ger babyvakten ifrån sig ett alarm om du närmare dig gränsen för räckvidden eller om batterinivån är låg eller om temperaturen ändrar sig (den fungerar helt ner till -19 grader). Babyvakten är liten och handy, då den inte fyller mer än en mobiltelefon och utöver det är den också utrustad med vibrator som vibrerar om du t.ex. dammsuger och ditt barn gråter. Babyvakten har en mycket låg strålning, men kan inte helt uteslutas med digitala alarm. Om du håller koll på vår reasida, kan du ha tur att hitta en av Neonate babyvakter där.

 

 

Neonate BC-6500D

Neonate BC-6500D är en lite dyrare och mer exklusiv utgåva av BC-5800D. Den lilla saken har en räckvidd på upp till 800 meter och har en minimal strålning. Den har dessutom en funktion som gör att det inte är någon strålning alls medan barnet sover. Precis som modellens lillasyster så visar den också informationer om temperatur, batterinivå eller ger ifrån sig alarm när den är utanför räckvidden. Skärmen är också utrustad med en nattljus funktion, så att ljuset inte skär i barnets ögon. Babyvakten har ett digitalt sändningssystem som filtrerar onödiga ljud runt omkring och den stora ändringen från BC-5800D är att denna modell har en talk-backfunktion som gör så att du kan prata tillbaka till ditt barn. Du har också möjlighet till att koppla upp till 3 baby enheter till den samma föräldraenhet, på samma gång. Vilket är smart om du har fler barn som ska sova samtidigt. Modellen kan ibland finnas på vår reasida.Neonate BC-8000DV

Neonate-8000DV är intill vidare Neonates mest exklusiva och funktionsrika babyvakt. Den nyaste medlemmen i familjen är utrustad med en kamera så att du kan följa med i vad barnet gör eller om barnet sover tryggt och gott. Modellen har en räckvidd på upp till 300 meter med videofunktionen och 800 meter för ljudförbindelsen. Du kan själv bestämma om du bara vill ha ljud eller om du också vill ha kameran med, eller omvänt. Modellen kan ställas in så att det bara skapas förbindelse om barnet säger något och på så sätt spara på batteriet. Modellen är utrustad med 8 infraröda lampor så att bilden blir bra även om det är mörkt i rummet eller i barnvagnen. Utöver det så har den också funktioner så som talk-back, nattlampa och så kan den användas helt ner till -19 grader. Det följer även med ett monterings kit så att du kan sätta fast enheten på barnvagnen, i spjälsängen eller i fönstret.

 

Neonate Monterings set

Neonate monterings set finns bl.a. till modellerna BC-5800D och BC-6500D. Monteringsseten gör det möjligt för enheterna att kunna sitta fast på flera olika sätt och ställen. Bl.a. sugproppar som gör det möjligt att sätta fast babyvakten på ett fönster eller en kardborrehållare som kan sättas fast på spjälsängen. Utöver det så finns det också bälteclips och bakstycken som gör det möjligt att sätta fast babyvakten på många ställen, t.ex. i ditt skärp.