Sommer Rea | Se erbjudanden

NABBY Babylarm för smartphone - Vit

1.355 kr
1.355 kr
1.355 kr
Produktbeskrivning

NABBY babyalarm produceras i Danmark och är tillverkat för både iPhone och Android, såväl som iPad- och Android-surfplattor.

NABBY har bara en knapp. Allt du behöver göra är att ladda ner gratisappen och sedan använda den.

Bläddra ner för att se NABBY introduktionsvideo.

Ivalo: Önskar du ett samlat erbjudande? Utfyll vårat formulär, så vänder vi tillbaka till dig med ett utmärkt pris.

NABBY baby alarm för Smartphone

NABBY Babyalarm är utvecklat, designat och producerat i Danmark som de innovativa grundarna av NABBY , vill vara helt nära alla processer inom tillverkningen. Baby alarm för Smartphone. Babyalarmet ansluts till telefonen via Bluetooth och är otroligt enkelt och lätt att använda. Dessutom har babyalarmen en mycket elegant design.

Barnlarmet, efter en blixtnedladdning på 1 timme, kan upprätthålla en batteritid på ca. 70 timmar. Med en strålning på bara 0,08 mW i genomsnitt när NABBY Babyalarm "lyssnar", detta larm sätter ett nytt världsrekord med lägsta strålning. Larmet har en räckvidd på upp till 340 meter och fungerar via Bluetooth-anslutning till din smartphone (fungerar också utan internetanslutning / WIFI). Du kan själv justera ljudkänsligheten så att den passar ditt barn. Med detta larm undviker du signalstörningar eftersom det har en unik anslutning, dvs. det finns inga "skratt" eller andra på raden. Du kan konfigurera vilken information du vill få på din smartphone när du använder den NABBY . Bland annat. Du kan slå på och stänga av temperaturmätaren och därmed ställa in NABBY appen precis som du vill. Om det är lite batteri eller anslutningen är dålig kommer NABBY meddela dig direkt.

Telefon ingår inte

Specifikationer
  • Räckvidd: 340 meter
  • Med kamera: Nej
  • Talk Back: Nej
  • Artikelnummer: 5700004004152
  • Färg: Vit
  • Varumärke: NABBY
Recensioner
Skriv en recension

Skriv en recension

Var den första som hjälper andra. Dela din åsikt om produkten

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×