Spara minst 25% på ALLA leksaker* | Se utbudet här

Mountain Buggy

Färg
 1. SilverSilver (2)
 2. SvartSvart (11)
 3. GulGul (1)
Pris
 1. kr170
  kr8589
Justerbart styre
 1. Ja (6)
 2. Nej (2)
Antal barn
 1. 1 Barn (6)
 2. 2 Barn (2)

Mountain Buggy

Mountain Buggy har med sina innovativa sittvagnar, gjort det möjligt för föräldrar över hela världen att leva ett liv utan begränsningar. Vagnarna är kända för sina kompromisslösa köregenskaper och sin funktionella design som gör det möjligt för hela familjen att komma runt överallt, oavsett terräng. Hos Pixizoo har vi ett brett utbud av Mountain Buggys vagnar. Så oavsett vilka krav du har till din kommande sittvagn så är chansen för att du hittar den rätta vagnen hos oss, stor.

 • Namn: A-Z
 • Namn: Z-A
 • Pris: Högt-Lågt
 • Pris: Lågt-Högt
 • Bäst omdöme
 • Mest Populære
 • Störst rabatt

Historien bakom Mountain Buggy – en far och hans dröm 

Mountain Buggy har producerat innovativa barnvagnar till aktiva föräldrar sedan år 1992. Företaget blev etablerat som en följd av en fars behov att skapa en praktisk barnvagn som kunde klara alla slags terränger. Till att starta med önskade han endast att kunna göra det mjöligt för sig själv att kunna ta med sig sitt nyfödda barn när han ibland beslutade sig för att utforska Nya Zeelands vackra berg. Med tiden så växte sig drömmen större: hans mission blev därefter att göra det möjligt för nyblivna föräldrar världen över, att leva ett liv utan begräsningar. Med en precisionsteknik skapade han grunden för Mountain Buggys legendariska terrängvagnar. Varje produkt är utvecklad med ett öga för detaljer och både design och teknologi är i en klass förs sig. I löpet av åren har Mountain Buggy uppnått en stor popularitet bland föräldrar över hela världen, då de med deras rena linjer och funktionella stil har gjort det möjligt för aktiva föräldrar att ha en sund livsstil.

 


Stort sortiment av Mountain Buggy produkter
 

Från nyfödda till småbarn, från bergsstigar till stadens gator – med Mountain Buggy är möjligheterna oändliga. Så oavsett vad du letar efter, så är chansen stor att du hittar den barnvagn som uppfyller din familjs behov och krav. Vi har vagnar till varje terräng och modellerna finns i både singel- och tvillingversioner. Dessutom hittar du ett stort utbud av tillbehör, så som regnskydd, parasoll, brickbord, kopphållare, reseväskor, bilstolar mm. som gör det möjligt för dig att skapa den vagn som passar till dig och ditt barn. Gemensamt för alla Mountain Buggys produkter är, att materialen är noga utvalda med hänsyn till att minimera påverkan på miljön och därför består 90% av återvunna material.

 

Som föräldrar bekymrar vi oss om säkerheten

 Designen och teknologin som kännetecknar Mountain Buggys vagnar har utvecklat sig genom åren, och deras mission om att producera toppklassiga produkter har lett dem till högkvalitets materialval, innovativa designs och ett kraftigt testprogram. Som förälder kan du därför vara säker på att säkerheten är i topp när du väljer en vagn från Mountain Buggy. Alla produkter har genomgått de obligatoriska testprogrammen för att se till så att vagnarna lever upp till de världsomspännande säkerhetsstandarder. Dessutom får du en vagn som du kan njuta av i många år.

 

Kontakta oss

En bra vagn är en ”life saver” i många situationer, men valet av vagn kan vara otroligt svårt, då det kan kännas lite som en djungel. Det finns många olika modeller. Är du i tvivel om vilken vagn som passar din familjs behov bäst, så är du välkommen till at kontakta oss, antingen här på chatten, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se

 

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×