Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Matstolar

Om du hittar den rätta matstolen, så har du en möbel som ditt barn kan använda i flera år. Därför kan det betala sig i slutändan om du låter det ta lite tid att hitta den stol som passar bäst till dina och ditt barns krav.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Låt dig inspireras av alla fördelar med en matstol

 

Det är både mysigt och praktiskt att ha en matstol till ditt barn. När hela familjen sitter vid matbordet är det mysigt att ha barnen sittandes i en matstol, så att de kan vara med när resten av familjen äter. Med hjälp av stolen kan dit barn också få utforska maten själv och samtidigt lära sig av de vuxna vid bordet, genom att observera.  Det är även enklare att hålla koll på barnet medan de äter.

 

Hur väljer jag den rätta matstolen?

Vår webshop är fylld med matstolar, och de kan fås i många olika varianter - både design, kvalitet och prismässigt.
Men det kan vara svårt att komma fram till vilken stol du ska välja. Det finns flera viktiga parametrar som du ska tänka på, bl.a. ska säkerheten vara i topp, men också stolens ergonomi och hur enkelt den är att rengöra har betydelse. Barnets mat kommer garanterat att sitta fast i stolen små hörn och kanter. Håll därför ett öga med om stolen har områden som är svåra att göra rent. Dessutom är det en riktigt bra idé att välja en stol som är robust och hållbar till att användas dagligen. Hittar du en stol i lite bättre kvalitet, så kommer du märka att ditt barn sitter bättre.

 

Några modeller är ideella till att ha i hemmet och några är lättare att ta med när ni ska iväg. Några av stolarna väger nämligen inte så mycket och kan tas isär så att de kan transporteras när ni ska iväg. Flera av stolarna kan också användas i flera år och anpassas efter barnets utveckling. Det är en riktigt smart funktion då du slipper att investera i en ny kort tid efter att matstolen är köpt.

Hur länge barnet kan använda stolen beror på vilken modell du väljer. Några modeller kan användas upp till 3-4 års ålder, medan andra matstolar kan hålla hela barndomen, de kan faktiskt också användas av en vuxen. De matstolar som kan användas i många år, är dem som har justerbart - säte, sätedjup och fotstöd, så att stolen kan följa med ditt barns utveckling.

 

Smarta tillbehör du inte kan vara utan

 

I vårt sortiment hittar du också tillbehör till matstolen. När barnet ännu inte kan sitta själv, kommer det vara nödvändigt, i många stolar, med en insats tills barnet har lärt sig att sitta själv. De finns också många olika varianter av behagliga dynor och kuddar, så att ditt barn alltid sitter komfortabelt i stolen, de flest kan även tvättas i maskin. Till flera av våra stolar så är det möjligt att köpa till ett brickbord som klickas fast på matstolen, så att ditt barn får ett eget bord. Detta är ideellt till speciellt småbarn som ännu inte kan nå matbordet från matstolen. Det är också supersmart med ett avtagbart klickbord, så att stolen kan användas på flera olika sätt, och så kan barnet komma helt tätt på matbordet, vilket ger en större gemenskap.

 

 

Alltid låga priser och god service

Vår mission är att hjälpa nyblivna föräldrar i hela landet och vi strävar efter att vara konkurrenskraftiga, inte bara på prisen, utan även på servicen. Här på Pixizoo har vi ett stort utbud av matstolar som ger optimalt stöd och som är gjorda i hög kvalitet. Låt dig inspireras av vårt breda sortiment, du kommer garanterat hitta en matstol som matcher både ditt och ditt barns behov till det bästa pris. Våra modeller fås i många olika färger, designs och funktioner. Du hittar tillexempel stolar i rosa eller grön färg, men även mer neutrala färger så som svart och vit.

Om du har frågor om någon av våra produkter eller dess specifikationer, är du mer än välkommen till att kontakta oss.

Det kan du göra antingen via chatten här på sidan, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se. Här finns våra duktiga medarbetare som alltid är redo för att hjälpa dig hitta den bästa lösningen för dig och dit barn.