Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Rekommenderad ålder
  1. 2 år+ (3)
  2. 3 år+ (6)
Pris
  1. kr232
    kr1699

Lektält

Ett lektält är alltid populärt hos barn! Med ett tält på rummet eller i trädgården får ditt barn sin egen lilla mysiga plats att leka, mysa eller bara hänga i. Vi har många fina lektält från populära varumärken! Det är så underbart att se sitt barn ha det kul och vara kreativ. Här hittar du ett stort urval av lektält som är redo att bli ditt barns favorit ställe för lek. Vi har ett brett urval av olika varumärken, mönster och färger, så det enda som saknas nu är att du hittar precis din favorit.

 

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Lektält från olika varumärken 

 

Ingan människor är lika och det samm gäller lektält. Här hittar du många fina lektält från olika varumärken som Tiny Republic, Roommate, Spring Summer, Kids Concept, Bloomingville och Flexa Summertime. Det finns allt från färgstarka, mönstrade och dekorerade till det mer snygga och enfärgade lektält. Gemensamt för de alla är att konceptet är detsamma - Att skapa en mysig grotta atmosfär där alla typer av lek, avkoppling, mysighet och kreativitet kan släppas loss

  

Lektält är symbolen för mysighet

 

Lektält har den egenskapen att de alla kan användas både inomhus och utomhus. Det rekommenderas dock att packa det efter användning om det är utanför. Lektältet är perfekt för att skapa en mysig grottliknande känsla, där du och ditt barn verkligen kan njuta av täcken och kuddar, och kanske en fin varm kakao på en vinterkväll eller ett kallt och friskt glas fläderjuice på en sommardag. Eller föreställ dig en dag i bio karaktären där ditt barn och kompisar ligger med godis och popcorn medan de tittar på deras favoritfilm. Det måste då sägas vara mysiga stunder i bästa sändningstid!

  

Lek och lärande

 

Lektält är den perfekta kickstartern för lek, lärande och kul. Här är det bara fantasin som sätter gränserna för huruvida man ska spela cowboy och indianer med vänner, spela ett hisnande brädspel eller ett spel med hjärn förvrängande turbaserade spel med familjen. Samtidigt är lektält en uppenbar plats att ligga ner och läsa spännande böcker att läsa eller om ditt barn har nått en ålder där de kan börja läsa lite efter lite. En sak är säker och det är att möjligheterna är många! Vid lek och inlärning krävs att kroppen och hjärnan tar en paus samtidigt, och här är de perfekta för att skapa fred kring den lilla, så att ditt barn kan koppla av och njuta av en god tupplur.

  

Köp via Pixizoo och spara pengar

 

Om du blir kär i fler produkter från Pixizoo är du alltid välkommen att skicka en offertförfrågan till oss så att vi tillsammans kan hitta en bra lösning för att möta dina behov och önskemål.