Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Färg
 1. GråGrå (1)
 2. GrönGrön (1)
 3. VitVit (1)
Pris
 1. kr459
  kr1699

Lekhagar

Att få barn är en fantastisk upplevelse, men också en tid då mycket händer. Barnet utvecklar sig med en hastig fart och har behov för trygga och fasta rammar. En lekhage är en trygg miljö, var spädbarnet kan sova och öva sig i balansens konst.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris

Design & Funktionalitet

Har ni fått glädjen av till ökning i familjen, men ni behöver en ny lekhage, var ert barn kan få lov att leka ostört. Så har du kommit till det rätta stället. Hos Pixizoo har vi ett stort utbud av rumsliga lekhagar, som är tillräckligt stabila för att skapa ett säkert ställe för lek. Vi har ett hav av olika modeller. Dock har alla en enkel och klassisk design, i allt från trä till plast. Så det är möjlighet att välja en just den lekhage, som passar perfekt in till erat hem.

Vad det angår madrassen, täcke, huvudkudde och överdrag, så har vi allt vad hjärtat bankar för. Här rekommenderar vi alltid, att man tvättar sängkläderna med parfymfritt tvättmedel. Om man vill säkra sig om att barnets hud inte blir utsatt för allergiframkallande ämnen. Om du har ytterligare frågor angående vårt matrialer, så kontakta oss. Funktionaliteten är viktigt, och därför strävar vi efter att skapa en säker och trygg miljö, var barnet kan utveckla sig.

 

Varför en lekhage?

Är du en lycklig förälder till ett pigg och livligt barn. Så vet du säkert också att när småbarn först börjar att krypa, så går det snabbt. Ett enkelt ögonblick var uppmärksamheten är någon annanstans, så är de långt försvunna. Även den mest uppmärksammaste mamma eller pappa kan därför ibland bli sätt på prov, när det kommer till att ha kontroll på sina energiknippen Kan du nicka igenkännande till detta, så kan du glädja dig over, att lekhagen är uppfunnen. Under en hektisk vardag kan det vara en välkommen paus, både för dig och ditt barn.

 

I lekhagen kan ditt barn gå på en upptäcktsfärd, leka och öva sig, men fortfarande i begränsade områden. Du kan därför med lugn i själen, lämna rummet för en kort stund. Välmedveten om att ditt barn är i säkerhet. Även att lekhagen är en form för inhängning, kan ditt barn fortfarande leka i lugn och ro. Detta är särskilt passande för familjer, med äldre storasyskon eller husdjur, som kan bli frestade att blanda sig i leken.

 

I takt med att ditt barn blir äldre och så börjar de också kunna balansera på sina små be. Lekhagen är ett idealt ställe att träna balansens svåra konst på. När barnet börjar att resa sig upp, är det naturligt att hon/han dra sig upp längs pelarna och öva sig på att gå sidogång, mens hon/han håller sig i kanten.

Goda råd

Innan du köper dig en ny lekhage, kan du med fördel överväga dessa punkter för att säkra dig om, att du kommer härifrån med vad som är helt rätt för dig och din familj.

 • Vilka matrialer passar dig?
 • Ska lekhagen vara en station eller ska det vara på hjul?
 • Ska lekhagen vara flexibel i form eller gjort i en fast ram.

En bra utgångspunkt är att fråga sig själv - vad är barnets behov och vilka funktioner passar bäst in i min vardag? Saknar ni den klassiska stora lekhagen eller är ni på jakt efter en mobil lekhage, som kan tas med på nästa semester. Innan du beslutar dig, rekommenderar vi dig att du sätter dig gott in i vilka alternativ det rör sig om på marknaden och vilka olika modeller, som är bäst i test. Vi står självklart klara till att hjälpa dig med eventuella frågor.

Toppkvalitet och-service till lågpris

Här hos Pixizoo betraktar vi oss som konkurrensduktiga, inte bara i form av priser, men också med service av våra kunder. Det är därför viktigt för oss, att du inte blot får en produkt, som du är tillfreds med, men också en behandling, som vi själva önskar att få. För oss handlar det kort och gott om att kunna tillbjuda god kundservice i ögonhöjd. Vi vet, att som nybliven förälder kan det vara en gigantisk utmaning att sortera bland alla märken och produkter. Så skulle du ha någon form av fråga till våra produkter eller deras specifikationer. Är du mer än välkommen att kontakta oss.

 

Du kan antigen kontakta oss via chatten, på våran kundservice på telefon 08-52502423 eller på kundservice@pixizoo.se . Här sitter våra kompetenta och duktiga medarbetare alltid klara till att hjälpa dig med att hitta den bästa lösning till dig och ditt barn.