Lego Förvaring

Lego Förvaring

De smarta och mycket populära LEGO förvaringslådorna ger dig och ditt barn en massa möjligheter och funktioner till hemmet. Designen gör så att lådorna kan stå ovanpå varandra, så de både är dekorativa, praktiska och roliga. Vi vet av erfarenhet att lådorna från LEGO främst blir använda för att barnen tycker att de är både underhållande och roliga. LEGO lådorna används också som dekoration, bryggredskap eller lekredskap. Förvaringslådorna finns i ett otal färger och storlekar, och alla storlekar kan kombineras. Lådorna är gjord av slitstark plast, som gör att de är enkla att göra rent, men samtidigt så överlever de ett liv med barn.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

LEGO Förvaring

LEGO förvaring fås i många olika färger och former. Konceptet är tydligt: Förvaring som är praktisk, dekorativ och robust. Alla LEGO förvaringar är producerade i en hård, robust polypropen (plast) som är fri från gift och som naturligtvis inte innehåller ämnen som BPA, ftalater eller PVC. Alla lådor och boxar är även lätta att rengöra.

 

LEGO Förvaringslådor

Det finns de kända fyrkantiga lådorna som fås i storlekarna med 8, 4, 2, eller 1 ”knoppar”. De föreställer de populära LEGO klossarna.

Precis som de riktiga LEGO klossarna har alla storlekar samma storlek på knopparna och kan därför kombineras och staplas på varandra. Utbudet av färger har med tiden blivit otroligt stort och du kan få allt från färgstarka lådor till mer neutrala färger. Förvaringslådorna är mycket praktiska, samtidigt som de dekorerar. Det är faktiskt svårare att hitta fina förvaringslådor till barnrummet än vad man tror. LEGO lådorna är perfekta till det ändamålet, då de är både fina, robusta och slitstarka. Locken är lätta att ta av och sätta på och det hindrar också damm och smuts att komma ner i lådan.

 

LEGO displaylåda

LEGO har utöver de kända förvaringslådorna, som används till LEGO, leksaker mm. Också producerat en displaybox till barnens LEGO figurer. Displayboxarna har plats till 8 eller 16 figurer och passar till minifigurerna från LEGO. På detta sätt kan barnen ställa in deras figurer eller egna kreationer i boxen och ha en liten utställning inne på rummet.

 

Rund LEGO förvaringsbox

Smart rund LEGO kloss som är perfekt till mindre saker. Denna förvaringsbox passar speciellt bra som en pennhållare eller till att organisera små saker, såsom pärlor etc. Boxen är, precis som resten av LEGO konceptet, designad till att kunna staplas. Den runda klossen är Ø12,3 x H18 cm stor och fås i många olika färger. Kan, som vi nämnt, användas till förvaring, men också som en del av leken. Barn över hela världen älskar LEGO´s inspirerande och underhållande förvaring.

 

Rymlig förvaringslösning från LEGO

Med fokus på att optimera städningen, organiseringen och ordningen, har denna typ av förvaring blivit utvecklad. Stora rymliga lådor med tillhörande lock som gör det möjligt att organisera större saker eller större mängder.  En låda som är tänkt till att kunna rymma barnens stora mängder av LEGO klossar.

De flesta boxar fås med tonade transparanta sidor, så att man snabbt och enkelt kan se vad lådorna innehåller. Den perfekta lösningen om det ska städas undan stora mängder med leksaker.

 

LEGO förvaringshuvud

LEGO förvaringshuvud finns i olika uttryck och färger. Bjud tillexempel LEGO förvaringshuvud – Darth Vader välkommen in i hemmet. LEGO förvaringshuvud passar perfekt in på barnrummet och kan fungera som både förvaring eller som en del av leken.

Huvudet är perfekt till förvaring av pennor eller små hemligheter.

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×