Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Leander

Pris
  1. kr110
    kr2299

Leander

Leander startade år 1998, när smeden Stig Leander utvecklade matstolar. Då en familjemedlem skulle få tvillingar fick Stig idén till att designa möbler till och för barn, som skulle göra en skillnad. Det viktigaste är att design och funktion ska gå hand i hand. Ingen vet vad morgondagen ger oss för nya designs från detta danska märke. Hitta babysängar, stolar och mycket mer här.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Trygga ramar i snygg design

Leander är ett danskägt företag som producerade sin första produkt år 1998 – Leander vaggan. Vaggan var först tänkt till Stigs svägerska som väntade tvillingar och var inspirerad av behovet att kunna passa två barn samtidigt. Idag är företaget internationellt och finns i 40 länder. Det är inget tvivel om att Leander har vunnit många föräldrars hjärtan och skapat glädje i många hem.

  

Möbler med inspirerande funktionalitet och estetik

Företaget blev grundlagt utifrån ett konkret behov som grundläggaren önskade att uppfylla. Alla produkter är gjorda utifrån barnens behov för trygghet. Även om det har hänt mycket sedan starten år 1998, så är mottot fortfarande det samma – att skapa möbler som stimulerar och följer barns utveckling och kreativitet.

Möblerna från Leander lyckas att förena funktionalitet och estetik, vilket gör barnen som använder dem och dem som bara ser dem, nöjda.

Leander har ett stort fokus på att deras designs ska hålla i många år. Därför är kvalitet och materialval viktiga ingredienser i en möbel från Leander. Det ska gärna inte vara en möbel som endast håller till en generation, utan det ska kunna gå i arv till nästa generation och vara med att skapa glädje och oförglömliga ögonblick på nytt. Det betyder också att det är en förnuftig investering att lägga pengar på Leander möbler i bra kvalitet. För du kan senare antingen sälja möbeln vidare eller ge till den nästa generation och möbeln kan fortfarande vara i ett oklanderligt skick.

  

Hitta ett brett sortiment av Leander möbler och tillbehör

I vårt sortiment har vi noga valt ut de bästa produkterna från Leander, både möbler och tillbehör som vi behöver. På det sättet behöver du inte handla på flera olika ställen, utan du kan köpa allt det nödvändigaste hos oss. De producerar möbler som gör det lättare att njuta av den första tiden som nybliven förälder. Det ger dig en trygghet av att dina barn får det bästa ramar för deras utveckling. I vårt sortiment erbjuder vi bland annat Leanders populära matstol till barn, med dynor till, så att ditt barn kan sitta bra och komfortabelt och får den nödvändiga stabiliteten och stödet. Stolen är också känd för sina unika egenskaper, eftersom den är flexibel och kan röra sig med barnets rörelser. Barnstolen kan användas hela barndomen och den är så solid att den även kan bära en vuxen person.

I vår online shop har vi flera olika vaggor och babysängar så att ditt barn kan sova tryggt om natten. En god natts sömn skapar ett gott fundament för deras utveckling. Till detta fås bland annat skötbäddar, babymadrasser, lakan, skötbord och spjälskydd. Till barnrummet har vi även byråer och skötbord. Du kan därför hitta mycket av det ditt barn behöver i vårt sortiment från Leander, till de bästa priserna på marknaden.

  

Från Leander-vaggan till prisvinnande produkter

Leander-vaggan var det första som blev lanserat och sedan dess har det kommit många nya produkter. Idag förbinder de flesta detta danska kvalitetsmärke med sängar, barnstolar och naturligtvis vaggan, som stimulerar ditt barn med lugna och mjuka rörelser i alla riktningar. Det lugnar ditt barn och stimulerar deras sinnen, balans och motorik. Det ger även ditt barn en trygghet när de får mysa i vaggan.

Produkterna har upprepade gånger vunnit flera olika priser inom design och funktionalitet. Därför är det inte mycket som kan gå fel när du köper en möbel från detta märke. Hos Pixizoo erbjuder vi produkterna till skarpa priser och med snabb leverans. Har du ytterligare frågor gällande sängar, barnstolar eller skötbord, så ta gärna kontakt med vår kundservice.