★ Black Friday på Pixizoo ★ Shop här >

Du får en fotobok när du handlar hos Pixizoo

Gratis tilläggspresent till din beställning – föreviga bebisbilderna i en fotobok

Hos Pixizoo tycker vi om våra kunder, och älskar att skämma bort dem när vi kan. Därför får alla våra kunder framöver en extra present när de handlar hos oss.

I alla våra beställningar bifogar vi nu en värdekupong till en CEWE FOTOBOK. Själva värdekoden hittar du på din orderbekräftelse. Fotoboken ska beställas via www.cewe.se och värdekoden skrivs in sist i beställningsförloppet. Dessutom kan du även få 50 gratis bilder* om du anmäler dig till vårt nyhetsbrev – anmäl dig här.

Låt inte bilderna och upplevelserna från ditt barns första år glömmas bort. Här är en perfekt möjlighet att göra barnets bok som fotobok full av bebisbilder och söta historier.

När ditt barn blir lite äldre kommer det älska att sitta och titta i fotoboken och lyssna på mamma och pappa berätta om bilderna. En fotobok är dessutom en riktigt bra present att ge till de stolta mor-/farföräldrarna, som utan tvekan älskar att följa med i barnbarnets liv och utveckling. Fotoböcker är generellt ett av de bästa sätten att bevara minnena på från de första månaderna av ditt barns liv.

CEWE FOTOBOK har flera gånger korats som bäst i test, och CEWE har många års erfarenhet i försäljning av fotoböcker till nyblivna föräldrar. Skulle du mot förmodan inte vara nöjd med din fotobok, kan du få pengarna tillbaka eller återproducera din beställning utan kostnad.  

Värdekoden gäller 130 kr till en CEWE FOTOBOK exkl. frakt. Tre av CEWEs fotoboksformat har frånpriser på under 130 kr. Om du vill ha en fotobok i ett större format eller med flera sidor, kan du välja att betala merpriset själv.

Koden gäller bara 1 gång per kund och eventuellt restbelopp betalas inte ut. Om du har frågor om hur man använder koden eller om fotoböcker generellt, är du mycket välkommen till att kontakta CEWE.SEs kundservice på tlf.: (0)852-503190 eller mail: support@cewe.se.

*exkl. fraktkostnader

Så använder du värdekoden till en CEWE FOTOBOK


1. Besök hemsidan www.cewe.se

2. Ladda ner den gratis beställningsmjukvaran

3. Designa din personliga CEWE FOTOBOK

4. Skriv in värdekoden när du är redo att beställa

Mycket nöje med att designa fotoboken om ditt barn!


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få 50 gratis bilder

Du får en värdekod till gratis framkallning av 50 bilder om du anmäler dig till Pixizoos nyhetsbrev – anmäl dig här.

 

Så använder du värdekoden till en bildframkallning


1. Besök hemsidan www.cewe.se

2. Under menypunkten ”Bilder” hittar du bildframkallning

3. Ladda upp bilderna och välj 10 cm bildformat och standardpapper

4. Skriv in värdekoden under själva beställningen

 

Värdekoden gäller framkallning av 50 st. 10 cm standardframkallning exkl. frakt. Koden gäller endast 1 gång per kund och eventuella restbelopp betalas inte ut. Om du har frågor om hur du använder koden eller om bildframkallning generellt, är du mycket välkommen att kontakta CEWE.SEs kundservice på tlf.: (0)852-503190 eller mail: support@cewe.se.