Bra erbjudanden på BRIO just nu! | Se utbudet här

Fjällräven Kånken Mini

Fjällräven Mini

Den världskända Kånken ryggsäcken har producerats sedan 1978 och är idag älskad av människor över hela världen. Den populära Kånken blev ursprungligt designad för att hjälpa svenska skolelever med ryggproblem. Mini Kånken som speciellt användas av barn, har sedan lansering blivit en stor hit. Den coola väskan fungerar perfekt till dagis eller till utflykten. De smidiga axelremmarna är justerbara, så väskan både kan anpassas till barn och till vuxna, som har använing för en liten ryggsäck. Mini Kånken väger i sig bara 175 gram och har en volym på 7 liter.

  • Namn: A-Z
  • Namn: Z-A
  • Pris: Högt-Lågt
  • Pris: Lågt-Högt
  • Bäst omdöme
  • Mest Populære
  • Störst rabatt

Mini Fjällräven till barn och vuxna

 

 

Den här lilla väskan kan användas till barn och som dagisväska. Med de justerbara axelremmarna, kan ryggsäcken också anpassas till en vuxen. Den är perfekt om man har behov för en liten ryggsäck, var det ska finnas plats till plånbok, nycklar, papper, pass med mera. Väskan rymmer 7 liter och är lätt att ha med. Ryggsäcken är

utrustad med ett stort rum, som kan öppnas med en dragkedja, två sidfickor och en ficka på framsidan med en dragkedja. I innerfickan ligger dessutom ett sittunderlag, som man alltid kan ha med sig överallt. Fjällrävens logo är i reflex, så att man kan se den bättre i mörker.

Ryggsäckens mått är 29 x 20 x 13 cm och rymmer 7 liter.

 

 

Mini Fjällräven i olika utgåvor

 

 

Det finns flera olika utgåvor av Mini Kånken, som passar både till barn och till vuxna. Fjällräven har producerats i miniutgåvor i flera år och har löpande lanseringar av nya utgåvor.

 

 

Mini Re-Kånken

 

 

Fjällräven är en naturälskande verksamhet, som bygger på sunda värderingar och som går upp i natur, djurliv och människor. Re-kånken Mini har samma design och storlek som en normal Kånken Mini. Hur man bedömer om det är en vanlig Kånken eller en återanvändingsbar Kånken, är att logon på Re-kånken har samma färg som väskan medans på den normala kånken har en vit loga med en röd räv. Styrelsen på Fjällräven arbetar varje dag på att göra produktionen och produkterna ännu mer miljövänliga. Fjällräven har utvecklat en ryggsäck som är uteslutande av återanvändbart material från plastflaskor. Därmed minskas användningen av energi, vatten och kemikalier betydligt. Trots att mini ryggsäcken är gjord av återanvändbart material, lever den fortfarande upp till Fjällrävens höga standarder om kvalité, slitstark och hållbarhet. När väskan i framtiden ska bytas ut, kan hela väskan återanvändas- en gång till!

 

 

Fjällräven Mini-Kånken

 

 

Fjällräven har lanserat en utgåva av deras mest populära ryggsäck Kånken. Varje gång en ryggsäck från denna kollektion säljs, doneras 100 Kroner till forskningen om hur man kan bevara Fjällräven. Väskan finns i många olika färgkombinationer.

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×