Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Fjällräven

Pris
  1. kr249
    kr999

Fjällräven

Svenska Fjällräven är mest kända för sin klassiska ryggsäck ”Kånken”. De har i mer än 50 år producerat produkter i hög kvalitet med en mission att göra det lättare för människor att njuta av naturen. Hos Pixizoo har vi samlat ett stort urval av Fjällävens ryggsäckar, så det finns väskor till både stora och små.

Med stor förkärlek till material, miljö och funktionalitet levererar Fjällräven varje dag väskor och ryggsäckar till människor i hela världen. Hitta just din nya favoritväska från Fjällräven på Pixizoo! 

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Historian bakom Fjällräven

Det hela började med ryggsäcken. Idén till Fjällräven kom från en endast 14 år gammal Åke Nordin, som 1950 inte var nöjd med dåtidens vandraväskor. Åke Nordin var scout och älskade att vandra i naturen. Faktiskt så älskade han naturen så mycket, att han själv började producera vandrautrustning. Så andra också kunde njuta av naturen lika mycket som han själv gjorde. 10 år senare grundlagde han Fjällräven som idag är en världsomfattande verksamhet, som varje dag ser till att människor lättare kan komma ut i naturen.

 

Idag producerar verksamheten all möjlig utrustning till vandring och friluftsliv. Deras sortiment stäcker sig över allt, från väskor till tält.

 

Produkterna är utvecklade med särskild omtanke för naturen, djur och människor. Varje dag försöker de att göra produktionen ännu mer miljövänlig. För att värna om naturen, fokuserar Fjällräven på att använda de mest robusta och slitstarka material, som kan hålla i många år.

 

Alla ryggsäckar och väskor är utvecklade i vatten- och smutsavvisande material, som gör att väskan inte bara håller i många år, men att den också ser fin ut i många år.

 

Populära väskor världen över - perfekt till institutionen 

Den ikoniska Fjällräven Kånken väskan, såg dagens ljus för första gången på 70-talet. På den tiden var axelväskan det mest trendiga och hade dessvärre gett en hel del ryggproblem hos många barn och unga. Åke Nordin designande och utvecklade Kånken utifrån principen om att vikten ska bäras på ryggen, sitta högt upp och tät mot kroppen. Designen på väskan blev tidlös, enkel och den rymlig väskan gick hem hos användarna. Idag har det blivit sålt flera miljoner exemplar av Kånken och väskan är fortfarande mycket populär över hela världen.

 

När man gärna vill likna sina föräldrar, är det en bra utgångspunkt att börja med samma väska. Fjällräven Mini är en mindre utgåva av den originala Kånken, som både passar till mindre barn och till vuxna, som har användning för en mindre väskan. Axelremmarna på mini Kånken kan justeras, så det både passar till ett barn och en vuxen. Den lilla väskan fungerar perfekt till på dagis eller på utflykter, var den enkelt rymmer en matsäck eller extrakläder.

 

Re-Kånken ryggsäckar 

En specialutgåva av den klassiska Fjällräven Kånken väskan. Denna utgåva är uteslutande producerat av återanvändbar plast, som blivit verklighet med hjälp av nya tekniker. Väskan är slitstark, robust och har samma design som den orginala kånken. Re-Kånken är designad för att kunna hålla i många år, men att den en gång i framtiden också kan återanvändas – en gång till. Detta understryker vilken filosofi som driver märket. De går upp i att värna om miljön och att producera återanvändbara väskor, så att det både kan sparas på vatten, energi och kemikalier.

 

Köp Fjällräven hos Pixizoo

När du köper Fjällräven hos Pixizoo får du inte bara prisgaranti och prismatch, men också en obegränsad returrätt, samt gratis byte till annan vara, om det önskas.

Kontakta gärna vår hjälpsamma kundservice, om du har några frågor före, under eller efter din beställning.