Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Färg
 1. BlåBlå (1)
 2. GråGrå (1)
 3. SvartSvart (1)
Justerbart styre
 1. Nej (1)
 2. Ja (14)
Antal barn
 1. 2 Barn (1)
 2. 1 Barn (14)
Pris
 1. kr3478
  kr8298

Duovagnar

Valet av en vagn är en viktig del när man blir förälder. Här kan du se vårt urval av duovagnar. Den ska självklart passe för både du som förälder och ditt barns behov. Det är viktigt att överväga vad dina behov är för att hitta den vagn som är bäst för dig.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris

Vad är fördelarna vid en duovagn? 

 

En duovagn är en kombination av barnvagn och barnvagn. På detta sätt får du två-i-ett när du köper en, vilket kan vara väldigt bekvämt om du inte har så mycket utrymme eller vill undvika att ha för många vagnar. Här finns också möjligheten att konvertera barnvagnen till en barnvagn eller barnvagn beroende på barnets ålder och behov.

Duovagnen är praktisk när man bor i staden, eftersom den tar mindre plats och kan vara mer flexibel än en barnvagn. Eftersom det tar mindre plats kan det därför vara lättare att ta med sig på språng när familjen måste resa.

Många föräldrar upplever också att deras barn "växer ut" från den vanliga barnvagnen snabbare än väntat. När barn når en ålder där de kan sitta ensamma föredrar de ofta att sitta upp och följa vad som händer ute i den stora världen. Med en kombivagn har du möjlighet för ditt barn att både sova i en hiss och sitta i en barnvagn när de är vaken.

När ditt barn sover i hissen kan det vara en fördel att använda ett larm, vi har bl.a. ett stort urval av babylarm med låg status.

 
Smart och praktiskt

 

En duovagn har därför flera fördelar och beroende på dig och ditt barns behov kommer du att njuta av denna barnvagn. Det är smart och praktiskt att använda i vardagen. Den kan enkelt vikas så att den inte tar mycket utrymme, vilket gör det bekvämt att ta ut i världen.

Det finns olika modeller beroende på vad dina behov är och hur gammalt ditt barn är. Om ditt barn fortfarande är väldigt litet kan en hiss vara en bra idé. Här kan ditt barn sova säkert och bra. När ditt barn blir lite större kommer det lätt att ta en tupplur i barnvagnen eftersom ryggstödet kan fällas ned helt.


Hitta tillbehör som passar bäst för er


Det finns mycket tillbehör för duovagnen. Detta tillbehör kan göra vardagen lättare för er t.e.x kan du köpa regnskydd och myggnät för att se till att ditt barn inte blir blött eller får in små djur till sig. Du kan dessutom köpa kopphållare och brickbord vilket kan vara bra om du är på språng och blir hungrig.

 

Du kan se vårt stora urval av tillbehör för duovagnar. Här kan du hitta exakt vad du saknar och som passar dina behov. Kom ihåg tillbehör som babysänkläder och babydukar så att ditt barn kan sova varmt och säkert i barnvagnen- Här kan du kanske överväga en praktisk babylyft.


Se vårt stora urval av duovagnar


Du kan se vårt stora urval av duovagnar här på vår hemsida och hitta produkterna, som finns i många fina färger, modeller och varianter.