Done By Deer

Done By Deer

Danska Done by Deer, är ett nyare designbrand till både barn och familjer. Med ett skandinaviskt uttryck levererar Done by Deer ett allsidigt sortiment med roliga och lekande designs. Alla färger, kombinationer och detaljer visar tydligt vad deras filosofi är. Det växande märket är kvalitetsmedvetna och kan med garanti leverera stilfull design till barnrummet, med allt från sängkläder till förvaringsboxar.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
Sida:
  1. Sida 1 av 5

Sida:
  1. Sida 1 av 5

Done by Deer

Done by Deer är för familjer som tror på att livet med design är ett perfekt match med livet med barn. Designen är tänkt till både barn och föräldrar, vilket man tydligt kan se. Produkterna från Done by Deer är utvecklade så att de stimulerar barnets sinnen och de är producerade av skonsamma och naturliga material.

Samtidigt är produkterna gjorda i en snygg skandinavisk design, med noga utvalda mönster, former och färger.

Du får med Done by Deer hög kvalitet och snygg design som samtidigt är funktionell. Done by Deer är alltså perfekt till den moderna barnfamiljen.

  

The deer friends

Känner du de 7 vännerna från Done by Deer?

De 7 vännerna från Done by Deer är alla olika djur. Det finns elefanten Elphee, giraffen Raffi, krokodilen Croco, noshörningen Nozo, myrsloken Antee, zebran Zebee och noshörningen Ozzo. De är ofta representerade som motiv på de olika produkterna från Done by Deer.

Dessa 7 vänner har alla fina egenskaper, personligheter och söta motton. T.ex. är Ozzo´s motto ”kom och dansa med mig”, medan Elphee´s motto är ”din hemlighet är säker hos mig”. Är man vänner med ett av dessa fina djur så har man en vän för livet.

 

Vilka Done by Deere produkter finns det?

Du har helt säkert stött på Done by Deer förut, kanske deras populära sängkläder eller serviser till barn, som finns i riktigt många hem.

Done by Deer producerar också många andra produkter som vi noga har valt ut och som du kan hitta på den här sidan.

Du kan på vår webshop hitta leksaker, mobiler, förvaringslådor, haklappar, tygblöjor, spjälsängar och mycket mer. Så du helt säkert hittar något som passar perfekt till er familj.

Det finns något till varje rum i huset och alla produkter från Done by Deer är gjorda i hög kvalitet och i stilfull design.