Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Cykelvagnar

Antal barn
 1. 2 Barn (1)
 2. 1 Barn (4)
Hopfällbar
 1. Nej (1)
 2. Ja (4)
Pris
 1. kr290
  kr4999

Cykelvagnar

Om du vill kunna ha en barnvagn som går att koppla på din cykel eller ha med skidturen så har vi ett stort utbud av cykelvagnar här. Perfekt för familjer som är ute mycket i naturen! 

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
Sida:
 1. Sida 1 av 2

Sida:
 1. Sida 1 av 2

Välj rätt cykelvagn som passa just dig

Det är viktigt att överväga några saker innan du går ut och hittar den perfekta cykelvangnen för dig och din familj. Du måste hitta den som uppfyller alla dina behov.

Beroende på om ditt behov är att komma från A till B flera gånger under en dag, njuta av en trevlig åktur under helgen eller om cykelvagnen ska kunna användas för en mängd olika aktiviteter, så finns det en som passar dig.

Dessa cykelvagnar är gjorda för att göra vardagen enklare för dig som familj. Du har möjlighet för att välja en cykelvagn där det finns plats för ett eller två barn. På så sätt kan ni ta med flera familjemedlemmar på turen. 

 

Gör det enkelt att åka på utflykt

De olika cykelvagnarna gör det enkelt att åka på utflykt i naturen, till staden eller vart du än vill åka. Cykelvagnarna är lätta att fästa på cykeln och ni kan smidigt och enkelt komma iväg, även när du har små barn med dig.

Det är också möjligt att köpa en cykelvagn, som inkluderar ett barnvagns set. På så sätt kan du enkelt cykla ut på äventyr och förvandla trailern till en barnvagn när du kommer till din destination. Detta kommer att vara till stor hjälp om ditt barn till exempel blir trött och behöver en tupplur. Ni kan fortfarande vara tillsammans och gå några härliga promenader utan att oroa dig för att ditt barn blir trött.

 

Säkerhet och komfort

Cykelvagnarna är gjorda av ett robust material så att de klarar av att följa med var än resan går. Det är satt fokus på säkerhet och att ditt barn är ordentligt fastspänd när du är på språng. Dessutom måste komforten vara bra för ditt barn. Du kan därför justera bältet så att det blir så bekväm som möjligt för ditt barn när de växer och blir större. Det är också möjligt att justera handtaget så att det är bekvämast för dig som förälder när du använder den som barnvagn. De olika cykelvagnarna uppfyller säkerhetskraven, så du kan säkert åka på en resa med ditt barn.

 

Se vårt urval av cykelvagnar

Se vårt urval av olika cykelvagnar här på vår hemsida och hitta den som passar just dina behov. Du kan också se vårt urval av multisport vagnar, som också kan vara ett alternativ för din familj. Du kan alltid ringa vår kundtjänst som är redo att hjälpa dig med eventuella frågor. Och kom ihåg att vi har prismatch och prisgaranti på alla våra produkter