Cybex

Cybex

Tyska Cybex är en av de stora producenterna, av speciellt bilstolar. Företaget har gjort en vinst i att, inte bara, producera säkra bilstolar, utan även få bilstolarna at passa in i den urbana livsstilen. De är en av världens större producenter och är därför en producent med mycket erfarenhet och som redan har vunnit kundernas godkännande. Detta är självklart ingen tillfällighet, för man vet alltid vad man får från Cybex som är gjord i tysk kvalitet. Du kan vara lugn när du väljer en bilstol från detta märke till ditt barn.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
Sida:
  1. Sida 1 av 3

Sida:
  1. Sida 1 av 3

Cybex – bilstolar, sittvagnar och bärselar

Cybex är en tysk ägd verksamhet som specialiserar sig inom bilstolar, sittvagnar och bärselar. Deras produkter tar utgångspunkt i den moderna och stilrena designen. Målgruppen är den kvalitetsmedvetna köparen, som har innovativa produkter och state-of-the-art säkerhetsåtgärder som nyckelord. Många olika test har fått stolarna till toppen och när deras stolar ingår i test får de alltid bra placeringar, som sätter ett tjockt streck under kvaliteten av deras produkter.

 

Vad ska jag vara uppmärksam på när jag väljer bilstol?

Säkerheten i den stol du väljer, är den viktigaste parametern. Därför spelar det en stor roll vilken bilstol du väljer till ditt barn. Det betyder också att det är en god idé att välja en stol med Isofix, som är mer säker och som monteras lättare än de andra bilstolar som monteras med sele – och det erbjuder Cybex. Bland de olika modellerna kan du gå efter en stol där ditt barn kan placeras både framåtvänt och bakåtvänt. Det är större säkerhet att ha barnet placerat bakåtvänt barnets första tid i livet.

 

Behöver du hjälp med att ta reda på om bilstolen passar till din bil? På Cybex hemsida har du möjlighet för att kolla om en specifik modell passar till din bil, så att du kan känna dig säker när du ska välja bilstol, innan du beställer från vår webshop. Om du vill vara säker på att din modell lever upp till de kriterier som du har, kan du hålla utkik efter olika tester. Hittar du en stol som har vunnit Bäst i test, kan du känna dig mer trygg med att välja den till ditt barn. Detta tyska kvalitetsmärke specialdesigner olika typer av stolar, där säkerheten alltid är i topp. Du kan med säkerhet hitta en som lever upp till de olika kriterier, i vårt sortiment.

 

Populära Cybex-produkter

Produkterna från detta märke blir uppdelade i silver, guld och platina, så att du kan välja det som passar ditt behov. Utöver det delar de naturligtvis också upp bilstolarna i viktklasser. Även om säkerhet och komfort är i fokus, så betyder färg och stil också något för de flesta föräldrar. Därför har du också möjlighet för att välja modeller i en snygg och stilsäker design. I vårt sortiment hittar modeller i allt från lila till mer neutrala färger, så som svart och grå.

 

Detta tyska kvalitetsmärke är huvudsakligen kända för sina bilstolar och i denna kategori finns en av de populäraste modellerna - Cybex Solution X2. Cybex Solution X2 blir monterad via sele montering. Har man en Isofix-base installerad i bilen, vill det bästa vara Cybex Solution X2-fix. Denna 2014 Bäst i testvinnare utsedd av tidningen ”Tænk”, är populär och ett förnuftigt val till ditt barn. Cybex Juno-fix, har också lyckats vinna ”Bäst i test” och kan användas av barn helt upp till 18 kg. Solution X2-fix kan däremot användas upp till 36 kg. Så oavsett barnet ålder och storlek finns det möjlighet att hitta en säker och prisvinnande modell.

 

Hitta erbjudanden på bilstolar här

Hos Pixizoo har vi inte endast ett brett utbud av Cybex bilstolar, vi har även marknadens lägsta priser. Som en extra service kör vi löpande erbjudande på bilstolar. Detta inkluderar till exempel Cybex Solution X2-fix till ett pris som inte kan matchas på andra ställen.