Summer Shop! Se urval här >

Cam Cam Copenhagen

Cam Cam Copenhagen

Letar du efter interiörer och produkter för ditt barn i fridfull, harmonisk och tidlös design? Då är Cam Cam Copenhagen det perfekta valet. Här får du produkter där i produktionen har beaktats både funktionalitet, ekologi och socialt ansvar. Du hittar bland annat utsökta sängkläder, vackra möbler och snygga interiörer. Ta en titt på den här sidan och bli inspirerad!

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
Sida:
  1. Sida 1 av 5

Sida:
  1. Sida 1 av 5

Vem är Cam Cam Copenhagen?

   

Cam Cam Copenhagen grundades 2012 av arkitektparet Sara Giese Camre och Robert Warren Paulsen, som idag fortfarande är ägare. Idén bakom varumärket kommer från kärleken till barn och att de bara förtjänar det bästa. Designen av Cam Cam Copenhagen produkter kännetecknas av det tidlösa och poetiska. Dessa är harmoniska och fridfulla produkter som skapar avkopplande stunder för barnet. Dessutom har arkitektparet ett särskilt fokus på miljön, som beaktas i alla produktionsstadier.

 

Ekologi och socialt ansvar i fokus

   

Cam Cam Copenhagen starka fokus på ekologi och socialt ansvar har lett till flera certifieringar, inklusive FSC (Forest Stewardship Council), GOTS (Global Organic Textile Standard) och OCS (Organic Content Standard).

FSC är din försäkran om att alla produkter från Cam Cam Copenhagen produceras med fokus på ansvarsfullt skogsbruk. Detta säkerställer bland annat att inga fler träd avverkas än sådd.

GOTS-certifiering är ett av de strängaste kraven inom hållbarhet och socialt ansvar. Det är din försäkran att produkterna från Cam Cam Copenhagen uppfyller de superhöga kraven och kriterierna inom miljöansvar och socialt ansvar i hela produktionskedjan. OCS-certifieringen används för produkter där det finns olika material, såsom textilier och trä. Om en textil som är GOTS-certifierad blandas med material blir den istället OCS-certifierad. Kraven för OCS är desamma som för en GOTS-certifiering.

 

Du garanteras därför en hög standard inom ekologi och socialt ansvar när du köper produkterna från Cam Cam Copenhagen.