Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

By KlipKlap

Pris
  1. kr282
    kr7140

By KlipKlap

By KlipKlap är en dansk producent av multimadrasser och barnmöbler i en snygg design. Både barnstolarna och madrasserna görs i olika storlekar, vilket ger många olika användningsområden. Med by KlipKlap får du en stilren möbel i hög kvalitet som passar in i det moderna hemmet, där både vuxna och barn får glädje av möbeln. Här hittar du många madrasser och barnstolar och välj den färgkombination som passar till ditt hem.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

By KlipKlap

By KlipKlap producerar den perfekta vikmadrassen att mysa och leka på. Den kan också användas som soffa eller gästsäng. Barnmadrassen och barnstolen har ett överdrag av slitstarkt möbeltyg som är smutsavvisande och därför lätt att göra ren och underhålla. Madrasserna är gjorda i en stilren design som kan pynta alla hem.

 


By KlipKlap

By KlipKlap är designat och ägt av Pia Lauritsen som beslutade sig för att producera den perfekta madrass att mysa på, då hon inte kunde hitta en madrass som levde upp till de krav hon hade.

Skummet i madrasserna är Oeko-Tex godkända.

Madrasserna görs i flera olika storlekar så att du kan hitta den som passar till just ditt hem. De små 3-folds madrasserna fungerar perfekt som puff i vardagsrummet eller som en enkel madrass när du har gäster. Madrasserna kan vikas på olika sätt, så de blir aldrig tråkigt att leka på dem.

Genom att mysa och leka med ditt barn på madrassen, hjälper du till att förbättra din babys motorik.

By KlipKlap stolarna är designade så att ditt barn siter i en naturlig upprest ställning, samtidigt som den är riktigt mjuk och behaglig att sitta i. Stolarna är lätta, så att även ditt barn kan flytta runt på dem.

 

Om du har frågor gällande en av madrasserna från By KlipKlap eller andra produkter är du mer än välkommen till at kontakta oss på vår chatt, på mail kundservice@pixizoo.se eller på telefonnummer 08-52502423.

Kom ihåg att vi har prisgaranti på alla våra produkter från By KlipKlap.