Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Färg
 1. GråGrå (1)
 2. MultiMulti (1)
 3. VitVit (1)
Pris
 1. kr199
  kr699

Bollhav

Finns det något mer fantastiskt för ditt barn än att kunna tumla i ett inomhus bollhav? De är inte bara roliga att leka i, utan stimulerar även ditt barns motoriska färdigheter och sinnen. På den här sidan kan du se vårt stora sortiment av bollhav från bland annat Tiny Republic. De kommer säkert att väcka enorm glädje i ditt barn.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris

Bollhav är det nya must have

Om du vill hoppa med på vågen av plastbollar och hoppa in i ett bollhav har du kommit till rätt ställe. Bollhav för de små har blivit en trend och det är inte konstigt så det finns tusentals timmar av kul och lek. Samtidigt är det ett riktigt bra sätt att stimulera ditt barns sinnen och främja motorisk utveckling. Här hittar du riktigt fina modeller i snygga designer som passar in i varje hem, och de kommer definitivt att vara en härlig och rolig detalj i barnrummet. Dessa modeller väger inte så mycket och är därför lätta att flytta på, så att du alltid kan hålla ett öga på ditt barn, oavsett var i huset du befinner dig.

  

För motorik och sinnen

De små bollhaven är superbra för ditt barn, så länge du håller ett öga på dem. Ett bollhav kan stärka ditt barns motoriska färdigheter och sensoriska utveckling. Detta görs bland annat genom att ditt barn kan ta tag i bollar och kasta med dom. Det är också ett sätt att stimulera det lilla sinnet, berörings känslan genom att röra vid bollarna och känslan av att vara helt eller delvis täckt. Ljudet när barnet rör sig mellan bollarna och de vackra färgerna på bassängen och plastbollarna som stimulerar ditt barns syn. Allt är något som hjälper till att främja ditt barns utveckling. Dessutom kan ditt barn använda det till många timmars kul och lek. Saknar du leksaker till de yngre syskon, så vi har också ett stort urval av babyleksaker.

  

En bra investering

Vilket barn drömmer inte om att ha sitt eget bollhav där hemma? Att ha ett rum som har lika mycket underhållningsvärde som en lekplats måste det vara varje barns dröm. Det är inte bara en leksak som ditt barn tappar intresse för inom några dagar eller växer ur inom några månader. Här får du leksaker som kan ge många timmar underhållning under flera år framöver. Det kan användas från ditt barn är ganska litet under särskild övervakning, och när ditt barn blir för stort för att leka i bollhavet har det fortfarande ett värde. Det finns många lite äldre barn som tycker om att sitta mellan bollarna och koppla av med en bok, en film eller spela på en surfplatta.

  

Köp ditt bollhav hos Pixizoo

Hos oss hittar du superläckra bollhav, som passar din lilla guldklimp, och till ett riktigt bra pris. Vi ger dig prismatch och prisgaranti, så du kan vara säker på att du har fått varan till bästa möjliga pris, oavsett om det erbjuds eller inte. På Pixizoo samlar vi glada och nöjda kunder. Om du har några frågor till oss är du naturligtvis välkommen att kontakta vår kundtjänst på telefon 08-52502423 eller e-mail: kundservice@pixizoo.se. Vi gör alltid vårt allra bästa för att ge dig den bästa möjliga upplevelse när du handlar på Pixizoo.