Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Barnets vikt
 1. 9-25 kg (1)
 2. 0-18kg (1)
 3. 9-36kg (4)
Varumärke
 1. CYBEX SILVER (2)
 2. RÖMER (2)
 3. SF1 (2)
Stolens riktning
 1. Bakåtvänd (1)
 2. Framåtvänd (4)
 3. Vändbar (1)
Färg
 1. BlåBlå (1)
 2. GråGrå (3)
 3. SvartSvart (2)
Pris
 1. kr1999
  kr4999

Bilbarnstolar 9-18 kg

Om det har blivit tid till att byta ut babyskyddet, så har du kommit till det rätta stället. I denna kategori hittar du bilstolar 9–18 kg, som passar till barn mellan ca. 9 månader och upp till ca. 4 år. Det allra viktigaste när det ska bytas bilstol är, att du är uppmärksam på att ditt barn är utvecklat och stark nog till att sitta i en större stol. Även om ditt barn, viktmässigt, är stort nog till att byta till en 9–18 kg bilstol, så ska barnet fortfarande vara över 9 månader. Det är nämligen först när ditt barn är över 9 månader som deras nacke, rygg och hals är tillräckligt utvecklade till att kunna klara en mer upprest ligg- och sittposition, som det är i dessa typer av stolar.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris

Det viktigaste är att säkerheten är i topp

När du som förälder ska köpa en ny stol till ditt barn, är det viktigaste att säkerheten är som den ska och att kvaliteten är i topp. Därför krävs det att man alltid är uppmärksam så man väljer den rätta storleken på bilstol till sitt barn. Hos Pixizoo har vi endast bilstolar som uppfyller alla säkerhetskrav, så att du som förälder kan känna dig trygg med att åka bil med ditt barn. Vi har et stort urval av bilstolar i många olika storlekar, som både är framåtvända, bakåtvända och vändbara. Dessutom har vi också populära bilstolar med Isofix och mycket mer. När du byter stol till ditt barn ska det ses som en investering. Den helt rätta bilstolen kan användas till barnet är 4 år. Även om ditt barn är gammalt och stort nog till att sitta framåtvänt i stolen, rekommenderar vi på Pixizoo att du låter barnet sitt bakåtvänt så länge som möjligt, då detta är den säkraste positionen i en bilstol.

 

Vi förhandlar bilstolar från många erkända märken

Vi förhandlar många erkända märken så som Recaro, Maxi-Cosi  och många, många fler. Utöver alla bilstolar har vi också tillbehör till stolarna, så att du kan få med allt som gör att du kan känna dig trygg när du ska ut och köra bil med ditt barn. Det är viktigt att du tänker länge över vad du och ditt barn vill att bilstolen ska kunna. Om du även vill skydda din bil kan du köpa sätesskydd med olika motiv på och när ni är ute och åker en varm sommardag kan det också vara nödvändigt med ett solskydd till rutorna. Dessa kan du köpa från flera olika leverantörer och de kan enkelt sättas upp och tas ner från fönstret igen.

 

Ytterkläder i stolen

Ditt barn får inte ha det för varmt när de sitter i bilstolen. Därför är det viktigt att du är uppmärksam på att allt för mycket ytterkläder i stolen kan förvärra säkerheten avsevärt. Därför ska selen i stolen kunna spännas tätt intill barnet för att säkra att barnet inte kan glida framåt vid hårda inbromsningar, eller i värsta fall glida ur stolen helt. Om du är bekymrad för om ditt barn fryser under åkturen, kan du eventuellt ta med en filt som kan läggas över barnet, när du är säker på att barnet är korrekt fastspänd. Ditt barn kan då hållas varm, samtidigt som du kan undgå olyckor.

 

Hos Pixizoo guidar vi dig till den bästa lösningen

Har du svårt att välja bland alla modeller kan våra duktiga medarbetare hjälpa. Det är viktigt att du får väljer den rätta bilstolen till ditt barn, så att du som förälder kan känna dig helt trygg när ditt barn ska med i bilen. När stolen lever upp till dina förväntningar, kommer du helt automatiskt känna en större trygghet under bilturen och vara lugnare. En bilstol från Pixizoo ger ”lugna föräldrar”. Om det dyker upp frågor medan du tittar på alla våra fina produkter på vår webshop är du välkommen att kontakta kundservice. Det kan du göra på kundservice@pixizoo.se eller på telefonnummer: 08–52502423.

 

Vi kommer att göra allt för att hjälpa dig fatta den bästa beslutning.