BLACK FRIDAY| SE HÄR

Barnvagnar

Barnvagnar

En barnvagn är ett av de viktigaste redskapen till en nyfödd.  Vagnen är viktig, då den kan användas från det att din baby är nyfödd och flera år fram. Därför är kraven höga på kvalitet och funktion. Här på Pixizoo har vi ett stort utbud av olika vagnar från olika leverantörer, så att vi på bästa sätt kan uppfylla dina och ditt barns behov. Ska du ha ett justerbart styre, roterbara hjul, lång liggdel eller önskar du något helt annat? Så kan du titta runt här på vår webshop och läsa om de olika vagnarna.

  • Namn: A-Z
  • Namn: Z-A
  • Pris: Högt-Lågt
  • Pris: Lågt-Högt
  • Bäst omdöme
  • Mest Populære
  • Störst rabatt
Sida:
  1. Sida 1 av 5

Sida:
  1. Sida 1 av 5

Hur väljer du den rätta barnvagnen?

När du behöver köpa en barnvagn är ditt barn sannolikt inte fött ännu. Därför ska du ha fokus på vilka funktioner du önskar att barnvagnen ska ha, så att din vardag som förälder kan bli lite enklare. Det kan bland annat ha med storleken på vagnen att göra. Ligg delens längd kan vara avgörande för hur länge ditt barn kan använda vagnen. En barnvagn kan fås i en liten storlek som är cirka 80 cm eller i en stor storlek som är cirka 97 cm. Det är viktigt att barnvagnen är stor nog till ditt barn, så att de alltid ligger behagligt i vagnen. Även om ligg delens mått är avgörande, kan det vara frestande att köpa en mindre vagn som är lätt att manövrera. Detta kan vara extra viktigt om du som förälder ofta reser med offentlig transport. Dessutom är det skönt om vagnen är enkel att fälla ihop och fälla ut igen om den ska transporteras i bagageutrymmet i bilen.

Går du som förälder upp i flexibilitet, kan du överväga om en kombivagn är något för dig. Här är ligg delens mått lite mindre än en vanlig modell och så kan du ha en fast barnvagn ståendes till när ditt barn ska sova middag utomhus.

 

Bra tips

Om du är i tvivel om vilken typ av barnvagn du ska välja, kan det vara en bra idé att fråga runt bland vänner och familj, som har liknande behov som dig. Hos Pixizoo förhandlar vi med många kända märken som t.ex. Trille, Teutonia och Stokke, som många av dem har vunnit ”Bäst i test”.

 

Varför välja en testvinnare?

Det rekommenderas att gå efter en barnvagn som har vunnit ”Bäst i test”. Ett test kan hjälpa dig med att få nödvändig information om t.ex. vagnens säkerhet, hållbarhet och kvalitet för priset, och du är alltid mer än välkommen till att kontakta Pixizoo och fråga om råd och vägledning för de olika vagnarna. När det kommer till tester är det också viktigt att du är uppmärksam på om modellen är säkerhetstestad efter de europeiska standarder, så att den produkt du köper uppfyller de fasta minimum säkerhetskraven. Att de är säkerhetstestade är med till att ge en trygghet för både dig som förälder, men även barnet. Våra modeller kommer från många olika leverantörer och producenter och kan därför fås i många olika slags material. När du läser testbedömningar, är det lättare att få en överblick över vilka material du tycker är bäst för dig och ditt barn. Om du är mest till den ena eller den andra typ hjul och om barnvagnsstyret ska kunna spegelvändas mm. Valet av hjul beror ofta på om du bor på landet eller inne i stan och om vägarna du oftast kör på är ojämna. Det är viktigt att välja de rätta hjulen så att ditt barn ligger behagligt och skönt i vagnen.

 

Kom ihåg tillbehör till din barnvagn

När du ska köpa barnvagn ska du också överväga vilka tillbehör du vill köpa till. Några produkter är något som du måste ha, medan andra är produkter som är bra att ha. En sele till när ditt barn sover middag måste man ha. En sele säkrar att barnet inte faller eller kravlar sig upp ur vagnen. Det är viktigt att den sele du köper passar till den modell du har så att den kan skydda barnet korrekt. Du bör även regelbundet kontrollera bromsarna. I en större familj med fler barn kan det vara smart med ett syskonsäte eller en ståbräda på hjul. Det ger syskonen en chans till att stå med på vagnen eller ta det lugnt i syskonsätet.

Det finns många andra tillbehör som t.ex. insektsnät, barnvagnskuddar, mjuka liftar samt åkpåsar. Vid köp av nya modeller följer ofta tillbehör så som madrass och regnskydd med, men inte alltid.

 

Är du i tvivel om något är du alltid välkommen att kontakta oss på kundservice@pixizoo.se eller på telefonnummer: 08-52502423. Det är viktigt för oss att du alltid får precis det du önskar. Därför lägger vi mycket vikt vid att erbjuda dig den bästa rådgivningen. Vi är alltid redo att hjälpa dig, så att du och ditt barn får en bra upplevelse och investerar i den riktiga produkt som lever upp till dina krav och behov.

Genom att fortsätta använda vår hemsida, godkänner du vår användelse av cookies. Läs mer

×