Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Bärselar

Bärselar

Bärselar är veldig fördelaktiga att ta med sig på resan eller att ha hemma, så du har händerna och armarna fria till att göra andra saker. Förutom att det är praktiskt då ger en bärsele när kontakt med ditt barn, vilket har en säkerhetsskapande effekt och som skapar ett bra band mellan förälder och barn.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Hur kan jag använda en bärsele? 

 

De flesta barnbärare kan användas från det att barnet föds. Här kan bland annat Babybjørn bärsele rekommenderas - Du kan också få tillbehör till. Vissa selar finns med 360, så du kan använda selen i fyra lägen; med barnets ansikte mot bröstet, med barnets ansikte mot världen, med barnet vilande på höften och med barnet på ryggen.

De är otroligt praktiska när du går på aktiva resor eller shoppar. Med lyftsele behöver du inte oroa dig för att behöva bära en barnvagn eller barnvagn. Detta kan ge stor frihet. Förutom att de är praktiska när du går ut, kan de också användas när du gör hushållsarbete, på det här sättet är din guldklump alltid med dig!

När barnet är mellan 0-4 månader, bär barnet med ansiktet mot bröstet. När barnet är 4 månader plus kan du möta barnet med den stora vita världen.

 

Varför bärsele?

 

Fördelen med en bärsele är att risken för att göra något fel är minimal. Dessutom ska du inte stå och balansera med barnet, eftersom du kan slutföra större delen av monteringen innan du sätter barnet i en bärsele.

De kan också vara bra när du vill snabbt och smidigt runt. Detta kan vara besvärligt med en barnvagn. Eftersom du inte behöver ta en barnvagn i bussen eller ha den på en dålig yta etc. Dessutom kan de också användas när du behöver ha händerna fria.

 

Hängslen för träningsresan

 

Du behöver inte vara den typen som ska springa för att äga en sele - men de är bara otroligt lämpliga för träningsresan. Träningsresan kan också involvera olika saker, beroende på vem som tränar den. För vissa är det att gå och för andra att springa. Här kan du använda dem för att få ditt barn runt, och samtidigt inte missa någon trevlig övning. Det är alltid trevligt att ta guldklumpen ut för att se världen och de älskar det!

 

Köp på Pixizoo.se

  

Vi vill alltid ge dig en fantastisk upplevelse när du handlar hos oss. Därför är vårt kundserviceteam alltid redo att hjälpa dig om du har några frågor. Om du är helt galen på fördelar och bra erbjudanden, erbjuder Pixi zoo.se ett icke-bindande erbjudande på de föremål som du saknar, du gör detta genom vårt erbjudande formulär.