3 för 2 - Få det billigaste gratis |  Hitta alla 3 för 2 produkter här

Babyvakter

Lagerstatus
 1. På lager (25)
Pris
 1. kr169
  kr6997
Med kamera
 1. Nej (16)
 2. Ja (2)
Talk Back
 1. Ja (9)
 2. Nej (9)

Babyvakter

Med en babyvakt kan du hålla koll och känna dig trygg när din bebis sover i ett annat rum. På Pixizoo hittar du babyvakter med smarta funktioner från populära varumärken som Philips Avent och Neonate. 

 • Namn: A-Z
 • Namn: Z-A
 • Pris: Högt-Lågt
 • Pris: Lågt-Högt
 • Bäst omdöme
 • Mest Populære
 • Störst rabatt

Babyvakt - Den smarta hjälparen

Det finns inget som är så lugnande, som när ditt barn sover skönt medan du både kan höra och se det lilla barnet. Men det är extra lugnande när man är utrustad med de bästa alarm, som hjälper dig att hålla ett öga på barnet även på avstånd. Därför strävar Pixizoo efter att bara leda vägen med de mest pålitliga modellerna. Med en babyvakt från Pixizoo kan du säkert placera barnvagnen på terrassen och gå tillbaka till dina dagliga sysslor.

 

Hitta den som passar dina behov

Vi erbjuder babymonitorer med och utan videofunktion, så att du kan avgöra om det är en viktig funktion för just dig och din familj. Om ditt barn sover mycket rastlöst, kan det att vara en bra idé.

Om ditt barn sover mycket utomhus, är det en bra idé att ha en babyvakt som även håller i de kalla temperaturer på vintern och som har en lång batteritid. De flesta har ett inbyggt alarm som säger till när batteriet börjar att bli låga och en indikator som säger till om ditt barn gråter eller skriker.

 

En produkt, flera märken

Det finns oändliga varumärken och det är en djungel att rota runt i, på Pixizoo har vi valt att enbart erbjuda de bästa babyvakter och de som får bäst i test. Såsom Philips Avent SCD506, som är en förbättrad version av Philips Avent SCD 505 som har vunnit Think Best i tester.

Att ha en bra babyvakt, där säkerhet och kvalitet är i högsta kvalitet och som larmar så snart barnet behöver dig. Betyder att du som förälder kan få några av de dagliga sysslorna gjort utan att behöva oroa dig för att höra din sovande bebis. En babyvakt består i grunden av två enheter - en babyenhet som placeras nära barnet och en föräldraenhet som måste vara nära dig.

Om du bor i tätbefolkade områden är det en fördel att välja en babymonitor med digitala kanaler, eftersom det kan minska risken för att du fångar upp ljudet från en annan gråtande bebis. Det finns modeller med tvåvägskommunikation, vilket innebär att du kan prata med ditt barn genom föräldraenheten. 

De flesta larm har en mycket lång batteritid och en inbyggd indikator som visar om larmet antingen håller på att ta slut på batteri eller om signalen är dålig,

 

Köp babyvakter och mycket mer på Pixizoo

På Pixizoo har vi ett stort urval av de ledande varumärkena innanför babyvakter, du hittar bland annat det populära märket Neonate. När du väl har hittat babyvakten som passar just er, finns det fortfarande många andra babyprodukter som behövs när man har barn att köpa, vi har naturligtvis allt du behöver. Se vårt stora urval av högkvalitativa barnsängar, eller smarta och funktionella skötbord som monteras på väggen eller med ben, där vi naturligtvis också har skötbäddas av bästa kvalitet som passar till. Hos oss hittar också de bästa vagnarna på marknaden!

Om du ska storhandla baby produkter, kom ihåg att du kan köpa det billigt genom ett personligt erbjudande, fyll i vårt erbjuds formulär och få ett oförpliktande prisförslag.

Då kan du få ett personligt erbjudande bara för dig och förhoppningsvis en billig babyvakt.