3 för 2 - Få det billigaste gratis |  Hitta alla 3 för 2 produkter här

Babynest

Babynest

Babynest har de senaste åren gått och blivit otroligt populärt bland småbarnsföräldrar. Det finns flera skäl till varför, och ett av dem är att det gör vardagen lättare för många familjer med småbarn.  Det allsidiga babynestet kan användas i spjälsängen, i barnvagnen, på golvet, i soffan och många andra ställen. På grund av den lätta vikten är den även enkel att ha med när du ska iväg, så att den kan ge ditt barn en trygg bas.

  • Namn: A-Z
  • Namn: Z-A
  • Pris: Högt-Lågt
  • Pris: Lågt-Högt
  • Bäst omdöme
  • Mest Populære
  • Störst rabatt

Babynest – en trygghet för din baby

På de senaste åren har babynest blivit otroligt populärt och det finns flera skäl till varför. Den har nästan blivit en nödvändighet i livet med småbarn. Babynestet, som namnet indikerar, skapar en form för skydd omkring barnet som gör att det känns mer tryggt och säkert. Själva babynestet är en mjuk och komfortabel madrass med en integrerad kant som ser till att barnet ligget mjukt och säkert. Viktigast av allt gör kanten så att barnet inte kan rulla ur den, du som förälder kan på så sätt känna dig trygg. De flesta babynest har ett justerbart snöre som kan ställa in storleken på babynestet, på så sätt kan det anpassas till ditt barn, i takt med att de växer.

 

Så använder du ditt babynest

Babynest på golvet

Det rekommenderas att man låter sin baby ligga på mage så mycket som möjligt under barnets vakna timmar, så baby kan träna viktiga områden, så som axlar, nacke och rygg. Ett babynest kan även det vara en träningsplats, för när barnet läggs ner med huvudet och överkroppen över nestets sida, kan barnet följa med i vad som händer och samtidigt träna överkroppen. Babynestet ser också till att du som förälder vet vart din baby är, så när de små börja vända sig och krypa, behöver du inte vara orolig för at din baby trillar ut.

 

Babynest i soffan

Lägger man barnet direkt i soffan finns det en risk för att barnet kan trilla ut över kanten och ner på golvet. Används babynestet så kan du undvika detta, plus du som förälder blir mer fri, samtidigt som du vet att ditt barn ligger säkert.

 

Babynest i spjälsängen

Under barnets första tid i livet kommer moderns mage alltid att vara saknad. Världen känns stor och läskig och de flesta bebisar föredrag faktiskt att ligga tätt. Spjälsängen kommer kännas främmande och stor, och även om det finns gosedjur och filtar, så känns det inte speciellt tryggt. Därför kan babynestet användas till att få spjälsängen till att kännas mer trygg. Det lugnar barnet och ger både föräldrar och barn en bättre sömn.

 

Babynest i sängen

Under barnets första månader i livet så vill alla nyblivna föräldrar vara så tätt på deras nyfödda barn som möjligt, även under natten. Ändå så undgår många föräldrar att låta barnet sova tillsammans med dem i deras säng, pga. risken att rulla över barnet. Med ett babynest kan babyn sova tillsammans med sina föräldrar i sängen, då den stabila kanten ser till så att babyn stannar på sin sida och föräldrarna på deras. På detta sätt kan du tillbringa ännu mer tid tillsammans med ditt barn.

 

Babynest med ut

En baby älskar trygghet och känslan av det uppstår från något bekant. När du tar babynestet med när du ska iväg så kan du vara säker på att ditt barn alltid känner en form för trygghet. Ett babynest är på grund av sin lätta vikt, enkel att ta med och ser alltid till att du har en välkänd bas för ditt barn. Oavsett om det är semester eller bara en dagsutflykt, så kommer babynestet med garanti vara med till att skapa trygga ramar för din baby, även när ni befinner er utanför hemmet. När liften blir för liten och barnvagnen är för stor, så kan babynestet användas för att göra den mindre och mer trygg.

 

Priser i botten och service i toppen

Här på Pixizoo har vi ett stort utbud av babynest till marknadens bästa priser. Vår mission är att göra vardagen enklare för föräldrar i hela landet och vi strävar efter att vara konkurrenskraftiga, inte bara på priset, men också på servicen. Därför är det viktigt för oss att du inte bara får en produkt som du är nöjd med, utan också en service som vi själva önskar att få. Så skulle du behöva ett babynest som ser till att ditt barn kan sova tryggt och lugnt, så hittar du det med garanti här hos oss på Pixizoo. Våra modeller fås i flera olika färger, så att du kan vara säker på att hitta något som passar till just er.

 

Skulle du ha frågor om våra produkter eller deras specifikationer så är du mer än välkommen att kontakta oss på vår chatt här på sidan, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se. Våra duktiga medarbetare är redo till att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen till dig och ditt barn.