3 för 2 - Få det billigaste gratis |  Hitta alla 3 för 2 produkter här

Lagerstatus
 1. På lager (336)
 2. Utökad leveranstid (4)
Pris
 1. kr47
  kr1784

Babyleksaker

Välkommen till Pixizoos värld av babyleksaker! Här hittar du massor av fina leksaker till din bebis i alla möjliga färger och former från kända varumärken. Många leksaker är dessutom utformade för att stimulera din bebis utveckling. 

 • Namn: A-Z
 • Namn: Z-A
 • Pris: Högt-Lågt
 • Pris: Lågt-Högt
 • Bäst omdöme
 • Mest Populære
 • Störst rabatt
Sida:
 1. Sida 1 av 8

Sida:
 1. Sida 1 av 8

Varför ska mitt barn ha babyleksaker?

 

Babyleksaker stimulerar ditt barn samtidigt som det hjälper med att öka barnets inlärning. Med olika former, ljud och färger stimulerar ditt barns sinnen.

Den största utveckling äger rum under det första året i ditt barns liv, och därför kommer du att upptäcka att barnets favoritleksak ändras hela tiden. Därför är det smart att hitta en leksak som passar ditt barns utveckling.

Motoriska leksaker är alltid bra leksaker för ditt barn. Det kan till exempel vara vår populära Bolli-boll, som kan användas redan 0 år och långt tid efter. Bollen är i mjukt material, vilket innebär att den både kan användas till lek och barnet kan även bita i den. Bollen är lätt att tvätta.

En annan fantastisk boll som är bra för ditt barns motoriska utveckling är den klassiska Oball. Denna klassiska boll är känd för sina hål, som gör det enkelt för ditt barn att gripa tag i. Se hela vårt utbud av Oball här.

 

Leksaker till den allra första tiden

När ditt barn är nyfött behöver de dig som mest och din fysisk kontakt och närhet. Men ditt barn kan snart börja att titta och observera saker- och gillar särskilt saker som rör sig eller har starka färger.

Det viktigaste när du väljer babyleksaker till ditt barn är att hitta något som passar dess utveckling. Det är till exempel en bra idé att välja mjuka saker till att börja med så att ditt barn inte skadas eller skadas när det lär sig att kontrollera sina rörelser.

En klassiker som nästan alltid är en hitt, är ett babygym till spädbarn med stimulerande aktivitetsleksaker.

På den här sidan hittar du många olika produkter, där hittar du definitivt något som passar ditt barns behov.

 

Behöver du inspiration till en bra present?

Ska du på dop, babyshower, födelsedag eller något helt annat där du behöver en present till en bebis? Så kika in här, för vi har ett stort urval av spännande presenter på Pixizoo.se

En av de mest populära dopgåvorna eller 1 års födelsedagspresent är ett bollhav med bollar. Där barn kan få många timmar härlig lek, bollhavet kan användas från ca 10 månader. Det är en säker hit i nästan alla hem.

En annan present idé är den populära Wheely Bug, som är ett litet fordon dekorerat som ett djur. Du kan få dem som möss, tigrar och nyckelpigor. Wheely Bug är super underhållande och det stärker barnets motoriska känslor, om du är inte så mycket för den slags, har vi ett stort urval av gå-vagnar.

En present som garanterar att hjälpa barnets utveckling är den klassiska gåvagnen från BRIO, som har varit populär i många generationer. Barnet lär sig att gå och kan transportera alla sina leksaker fram och tillbaka. Det finns många härliga och roliga timmar i BRIO-vagnen.

Till dop kan du räkna med att barnet får en hel del babyleksaker. Därför kan det också vara en fördel att köpa något som barnet kan använda när det blir lite större. Här är en klassiker t.ex. Playmobil, som barnet kan njuta av från 1 år och uppåt, beroende på produkt.

Du känner kanske också till det klassiska märket Fisher-Price, som vi har ett stort urval av produkter från.

 

Köp din babyleksak på Pixizoo.se

Om du saknar inspiration för en gåva eller bara vill ge ditt barn några leksaker, är det här du hittar den.

Vi vill ge dig den bästa upplevelsen, därför erbjuder Pixizoo obegränsad returpolicy, prismatch och prisgaranti. Det betyder att om varan inte var något för dig kan du alltid skicka tillbaka den och vi ser till att du alltid kan få varan till det billigaste priset. Så det finns ingen ursäkt för att inte köpa dina babyleksaker idag och här hos oss. 

Vi är alltid redo i vår kundtjänst om du behöver hjälp eller har frågor om något.