Baby Jogger

Justerbart styre
 1. Nej (2)
 2. Ja (14)
Antal barn
 1. 2 Barn (1)
 2. 1 Barn (15)
Pris
 1. kr250
  kr10200

Baby Jogger

Baby Jogger är ett amerikanskt ägt företag som har producerat sittvagnar till aktiva föräldrar sedan 1984. Idén bakom företaget är at designa produkter med föräldrar i tankarna och därmed göra det möjligt att kombinera en aktiv vardag med barn. Baby Jogger har ett brett utbud av vagnar till varje terräng och modellerna finns i både singel- och tvillingversion.

 • Bästsäljande
 • Bäst omdöme
 • Senaste
 • Lägsta pris
 • Högsta pris
Sida:
 1. Sida 1 av 2

Sida:
 1. Sida 1 av 2

Baby Jogger – Av föräldrar till föräldrar

Baby Jogger är ett amerikanskt ägt företag som har producerat sittvagnar till aktiva föräldrar sedan 1984. Hela tanken och konceptet bakom verksamheten är att produkterna ska produceras av föräldrar till föräldrar, med tanken om att göra det möjligt att kombinera en aktiv vardag med barn. För när det kommer till kritan, är det ingen som på samma sätt som föräldrar, som kan sätta sig in i de dagliga utmaningarna man som förälder möter. Det är med utgångspunkt i denna insikt som Baby Joggers produkter kommer från. Deras raffinerande och genomtänkta produkter är därför utvecklade med syfte att göra vardagen som förälder lättare.  

En av de största utmaningarna man har som nybliven förälder är att få tid till träning i en stressig vardag där barnen tar all tid och fokus. Känner du till detta problem så har du kommit till det rätta stället. Med en Baby Jogger är det möjligt att ta med barnen på en promenad eller joggingtur i skogen och därmed kunna behålla din aktiva livsstil. Detta kan ses som en investering, då en sund förälder oftast är lika med en glad förälder. Endast genom att ta hand om dig själv och din kropp, så kan du fortsätta att ha ett positivt sinne och därmed bevara överskottet i vardagen.

   

Funktioner och egenskaper

I takt med barn växande nyfikenhet krävs det en robust produkt som kan klara både den ojämna terrängen i skogen och en promenad inne i stan. Här är det inget tvivel om att Baby Jogger är svaret!

Vagnens bakaxel gör att den rullar stabilt i alla former av terräng, både grus, asfalt och gräs. Därför har vagnen genomgått flera olika test, med hänsyn till stabilitet för att vagnen ska leva upp till alla säkerhetskrav. Dessutom är de utrustade med en 360 graders roterbar funktion, som gör vagnen lätt att manövrera. Så oavsett om du föredrar en promenad inne i stan eller i skogen, så kan vagnen klara det.

Sist men inte minst så kan vagnen enkelt fällas ihop när det behövs. Det, i kombination med att vagnen har en justerbar sufflett som har ett bra solskydd, gör vagnen perfekt som resvagn.

  

Populära Baby Jogger produkter

Baby Jogger har ett brett utbud av olika typer av vagnar. Utbudet går från allt mellan city-vagnar till godkända joggingvagnar. De olika vagnarna har alla deras unika egenskaper, så medan några är perfekta till en joggingrunda inne i stan, är andra perfekta till en joggingtur i skogen.

Om du skulle vara i tvivel om vilken Baby Jogger som passar bäst till dig och din livsstil, så är du alltid välkommen till att kontakta vår duktiga personal. Här kan du få de bästa råd och tips så att du kan säkra dig att du får det mesta ut av din framtida vagn.

Till många av våra vagnar kan det köpas till ett brett utbud av accessories, såsom regnskydd, brickbord, stå brädor, liftar, handvärmare och extra säten m.m. Med det stora utbudet av tillbehör kan du skapa den vagn som passar till dig och ditt barn. Alla våra tillbehör har ett mål om att göra din vardag som förälder enklare. Produkterna är självklart giftfria och textilerna kan tas av och tvättas efter behov. På många av våra vagnar kan det bland annat monteras en lift som förvandlar din sittvagn till en liggvagn. På så sätt kan vagnen användas från det att ditt barn är nyfött och lång tid fram. De olika modellerna finns i både singel- och tvillingversion. Se urval av syskonvagnar här.

   

Priser i botten och service i toppen

På Pixizoo kan du köpa de mest populära produkterna från Baby Jogger, exempelvis Baby Jogger City Elite, till marknadens bästa priser. Vi strävar efter att vara konkurrenskraftiga på både priser och service. Det är viktigt för oss att du inte bara får en produkt du är nöjd med, utan även att du får den service som vi själv önskar att få. Skulle du behöva en sittvagn som kan användas som joggingvagn, eller en sittvagn som kan användas ute i skogen, så hittar du det med säkerhet på Pixizoo.

Skulle du ha frågor om våra produkter eller deras specifikationer, är du mer än välkommen till att kontakta oss här på chatten, till vår kundservice på telefonnummer: 08-52502423, eller på mail: kundservice@pixizoo.se.