Spara upp till 25% extra ☀ Se urval här >

Amningskuddar

Letar du efter en amningskudde? Här på Pixizoo.se kan du enkelt hitta den som passar dina behov, då vi har ett stort urval. Vi har även multikuddar och amningskudde-tillbehör, så på den här sidan hittar du allt du behöver, oavsett om du är gravid, ammar eller ger flaskan.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris
Sida:
  1. Sida 1 av 2

Sida:
  1. Sida 1 av 2

Varför behöver jag en amningskudde?

Amningskudden är nästan omöjlig att undgå i en familj med en liten bebis. När barnet kommer är det en enorm hjälp, oavsett om du är en ammande mamma eller en mamma som ger nappflaska. Amningskudden används för att ge barnet stöd under måltiden, så att barnet får den bästa, mysigaste och lugnaste miljön under måltiden.

Genom att köpa en amningskudde ger du dig själv och ditt barn de bästa förutsättningarna för en bekväm amning. Amningskuddar är också bekväma att använda när barnet använder flaskan. Här på Pixizoo.se har vi ett stort urval från välkända och populära märken.

   

Mer än bara en amningskudde

Du kan med fördel använda en amningskudde redan under graviditeten. Många gravida kvinnor upplever att den stora magen ger en rastlös nattsömn och att en amningskudde kan vara till stor hjälp. Kudden kan både placeras mellan knäna och ge stöd runt buken så att sömnen blir bekvämare. Dessutom kan kudden användas som ett ländryggsstöd när man läser och tittar på tv. Som sagt har kudden många funktioner redan innan den lilla har meddelat sin ankomst.

Vi har också multikuddar på hemsidan, multikuddar har flera olika funktioner och kan användas under hela graviditetsprocessen och sedan den första tiden efter ditt barns ankomst. Bland annat har vi den populära multikudde från BBHUGME.

   

Vårt urval av amningskuddar

Vi har ett stort urval av olika amningskuddar här på pixizoo.se. Du kan definitivt hitta en som passar till just precis dina behov.

Vi har olika färger, mönster och former så att du kan hitta den du gillar allra bäst. Dessutom har vi också många amningskuddar från olika märken. Vi har bland annat BBHUGME, Doomoo amningskuddar, Småfolk, Done by Deer, Fillibabba, Sebra och många, många fler. Så utforska sidan här och hitta ditt favoritmärke.

   

Handla online på Pixizoo.se

Skynda dig att välja din favorit och släng den i kundvagnen så att vi kan skicka till dig och göra din graviditet så bekväm som möjligt.

Det finns ingen anledning att tveka när du handlar hos oss, vi har prisgaranti och prismatchning. Detta innebär att vi matchar det billigaste priset både före ditt köp och upp till 7 dagar efter ditt köp.

Om du har frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta vår kundtjänst som är redo att hjälpa dig.