Spara 20% extra ☀ Se urval här >

Åkpåsar

Pris
  1. kr282
    kr5399
Material
  1. Bomull (1)
  2. Polyester (1)

Åkpåsar

När ditt barn ska sova utomhus i barnvagnen, så är en åkpåse helt perfekt. Den ser till så att ditt barn får en trygg och varm tid i vagnen. Dessutom är åkpåsen ytterst praktiskt att ha med när ni ska iväg, då den kan vikas ut och användas som både en lekfilt och skötbädd.

  • Bästsäljande
  • Bäst omdöme
  • Senaste
  • Lägsta pris
  • Högsta pris

Skydda ditt barn med en åkpåse utomhus

En åkpåse är perfekt till att skydda ditt barn när ni är ute och går. Under den kalla vintern håller den ditt barn varmt och under sommaren kan den ge skydd mot solen. Det är viktigt att ditt barn ligger både varmt och tryggt utomhus så att barnet inte blir påverkad av kylan. Åkpåsen är en riktigt smart och praktisk lösning, då du inte behöver släpa med en filt överallt. Därför har vi på Pixizoo ett stort utbud av kvalitetsmodeller som har en praktiskt och snygg design.

Det ska du vara uppmärksam på när du köper en åkpåse

Vilken modell du ska välja beror på hur du ska använda den. När du ska välja vilken du vill ha så ska du först och främst överväga vart du ska använda den. De olika modellerna är nämligen anpassade till antingen en sittvagn eller en bilstol. Det är heller inte alla åkpåsar som bra i alla slags väder. Du ska därför vara uppmärksam på vilka åkpåsar som är designade till att kunna motstå minusgrader och vilka som är perfekta till vårväder, då de är utrustade med bra ventilation.

Du ska också vara uppmärksam på om påsen kan öppnas i botten, det är smart om ditt barn har smutsiga skor eller om det blir för varmt. Det är alltid bäst om åkpåsen kan stängas tätt runt ditt barn så att de inte fryser när det blåser. Ett måste för alla åkpåsar är hål till barnvagnsselar, så att ditt barn alltid sitter säkert. Ett sista råd är att undersöka om åkpåsens överdrag kan tvättas i maskin på 60 grader, så du slipper få fläckar på påsen som inte vill gå bort. Det finns riktigt många olika modeller i vårt sortiment och det kan säkert vara svårt att välja den rätta. Därför är vi alltid redo att hjälpa dig om du inte vet vilken åkpåse du ska välja. 

Kombipåse – vad är det?

Kärt barn har många namn. En kombipåse är bara ett annat ord för åkpåse. Namnet kommer från de multifunktionella egenskaperna som den har. Den kan både stängas helt tätt runt ditt barn under de kalla dagarna. Men den kan också vara perfekt som en lekfilt när ni ska iväg, eller som en skötbädd när det är dags för att byta blöja. Det är nästan som en sovpåse, lift, och lekfilt i en.

Varierat utbud till bästa pris

Hos Pixizoo har vi ett stort sortiment av åkpåsar till marknadens bästa priser, i hög kvalitet. Även om den höga kvaliteten gör åkpåsen lite dyrare så kommer den hålla länge och kan helt säkert gå i arv, eller säljas vidare till ett bra pris. Bland våra mest populära märken hittar du bland annat Voksi som har ett stort utbud av åkpåsar som passar till alla tillfällen. De har bland annat den populära modellen Voksi Classic, som har vunnit flera bäst i test. Den är gjord i hög kvalitet och är designad i de bästa material. Det är en bra investering då den har en fantastisk hållbarhet och kan anpassas efter både stora och små barn. Dessutom har den flera funktioner och om du köper till en Voksi bärplatt kan den användas som lift. I sortimentet finns det även billigare modeller, i många olika färger och designs, som du kan välja mellan. Så vad du än är ute efter så hittar du det i vårt sortiment. 

När du handlar hos Pixizoo så strävar vi efter att vara konkurrenskraftiga på både pris och service. Det är därför viktigt för oss att du får en bra upplevelse när du handlar online hos Pixizoo. Så skulle du behöva en åkpåse som ser till att ditt barn ligger tryggt och varmt så hittar du det med säkerhet här hos oss!

Skulle du ha frågor om våra produkter eller deras specifikationer, så är du mer än välkommen till att kontakta oss här på chatten, på telefon: 08-52502423 eller på mail: kundservice@pixizoo.se. Här finns vår duktiga personal redo att hjälpa dig att hitta den bästa lösningen till dig och ditt barn.